Manisa’da Takla Atan Kamyonet Dehşet Saçtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Salihli ilçesinde takla atan kamyonet zincirleme trafik kazasına neden oldu. Sürücü Yusuf Ç.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçen kamyonet iki otomobile çarparak durabildi. Toplam 5 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Manisa’da Kamyonet Taklalar Attı

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazası paniğe neden oldu. Ankara ile İzmir’i birbirine bağlayan E96’daki Karayolunun Ziraat Odası bölgesindeki köprü üzerinde zincirleme trafik kazası oldu. Akşam saat 18:00 civarında meydana gelen kazada Turgutlu’dan Salihli’ye doğru ilerlemekte olan Yusuf Ç. kontrolündeki 45 RJ 188 plakasındaki kamyonet taklalar attı. 45 yaşındaki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve aşırı hız yapması sonucu karayolundaki refüjlere ve elektrik direklerine çarptığı görüldü. Taklalar atan kamyonetin aynı zamanda bir ağacın devrilmesine de yol açtığı tespit edildi. Kamyonetin yolun karşısındaki şeride savrulması ise zincirleme trafik kazasının meydana gelmesine neden oldu.

 

1’i Ağır Olmak Üzere 5 Kişinin Yaralandı

Manisa’nın Ankara ile İzmir arasındaki karayolunda kamyonetin taklalar atarak karşı şeride savrulması sonucu İbrahim E tarafından kullanılan 45 ZC 2943 plakasındaki otomobil, hemen önünde ilerleyen Ali İhsan Ö. tarafından kullanılan 32 ACC 580 plakasındaki otomobile vurdu. Karayolunda ilerleyen otomobil sürücülerine korku dolu anlar yaşatan kaza sonucu 5 kişinin yaralandığı tespit edildi. Kamyonetin içerisinde Yusuf Ç. ile birlikte seyahat eden Fatma Ç. ile Nisa Nur Ç.’nin yaralandığı belirlendi. 59 yaşındaki İbrahim E. tarafından kullanılan otomobilin yolcu koltuğunda oturan Tolga G. ise ağır şekilde yaralandı. Aynı yolda ilerleyen diğer sürücüler tarafından kazayla ilgili olarak hem sağlık personeline hem de polise bilgi verildi. Kaza sonucu yaralanan vatandaşlar acil kodu ile en yakın hastanelere ambulans ile götürüldü. Tolga G.’nin sağlık durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Kamyonet sürücüsü Yusuf Ç.’nin kazadan hafif yaralarla çıktığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri tarafından karayolunda trafik akışı yeniden sağlanırken; kazayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldığı bilgisi aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa’da Takla Atan Kamyonet Dehşet Saçtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin