Muharrem İnce: “Cumhuriyet Tarihinin En Fazla İftiraya Uğrayan Siyasetçisi Benim”

Muharrem İnce
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul İl Örgütü ile birlikte düzenlenen bir kahvaltıda yerel seçim çalışmalarını başlattı. Bakırköy’deki bir restoranda gerçekleşen buluşmada yaptığı konuşmada, kısa sürede örgütlenerek bir siyasi parti kurduklarını ve partisinin 3 Mart’ta yüzde 10’un üzerinde oy oranına sahip olduğunu belirtti.

İnce, konuşmasında kendisinin Cumhuriyet tarihinin en fazla iftiraya uğrayan siyasetçisi olduğunu söyledi. Milyon dolarlık dekontlar ve FETÖ iddialarının kendisine yönelik iftiralar olduğunu belirtti. Ayrıca, montajlanmış kasetlere de değindi ve bu iftiraların Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri tarafından yayıldığını belirtti. İnce, bu iddialarla ilgili olarak bazı kişilerin tutuklandığını ve daha büyük bir skandalın ortaya çıkacağını ifade etti.

Muharrem İnce: “Yerel Seçimde Aynı Palavrayı Yeniden Sunacaklar”

İnce, seçim döneminde sosyal medyada dolaşan 5 milyon dolarlık bağış iddialarını da eleştirdi ve bu tür bağışların yasal olmadığını söyledi. Kendisinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu uyardığını ve geri çekildiklerini belirtti. İnce, yerel seçimde tekrar aynı bahanelerin kullanılacağını fakat partisinin seçime gireceğini vurguladı.

CHP’deki değişim tartışmalarına da değinen İnce, kişilerin değişmesiyle hiçbir şeyin değişmeyeceğini ve başarı için ilkelerin ve zihniyetin değişmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, belediye başkanlarının milletvekillerini seçmesinin doğru olmadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muharrem İnce: “Cumhuriyet Tarihinin En Fazla İftiraya Uğrayan Siyasetçisi Benim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin