Tanju Özcan: ‘’CHP Tabela Partisine Dönecek’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne doğru yürümeye devam ediyor. Adalet ve Değişim talebinde bulunan Başkan Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Adalet ve Değişim talebiyle Bolu’dan Ankara’ya doğru yürüyen Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kahramankazan ilçesine geldi. Yürüyüşün 7’nci gününe giren Başkan Özcan, ‘’Genel Başkan, koltuğunda kalmak için yenileşme adında bir tanım uydurmuştur. Geçmişte de buna benzer girişimler oldu ve vazgeçildi. Ben de yenileşme olması gerektiğine katılıyorum. Lakin, bu yenileşmenin olması için Kılıçdaroğlu’nun ve ekibinin yenilenmesi öncelik taşıyor’’ dedi.

‘’Kılıçdaroğlu, CHP Zarar Verdi’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye zarar verdiğini ve mezhepçilik soktuğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Özcan, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’ndan önceli Genel Başkanlarımız İnönü, Ecevit, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Deniz Baykal’ın hangi mezhebe ve etnik kökene sahip olduğu bilinmez, hatta sorgulanmazdı. CHP’nin ne anlayışında ne de programında bunlar yer almaz. Genel Kurul’da seçimi kazanmak için mezhebini kendisi açıkladı. Bu durumu utanç verici buluyorum. Bizim partimiz laikliğe inanmıştır. Mezhep ve etnik köken parti içerisinde öne çıkamaz’’ ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan: ‘’Değişime Kendinizi Değiştirerek Başlayın’’

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybettiğine dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Buna rağmen pişkin bir şekilde koltukta oturmaya devam etmektedir’’ dedi. Başkan Özcan açıklamasına şöyle devam etti:

‘’81 şehirde partimizin ön seçim çalışmaları başladı. Bazı yerlerde anahtar listelerin çıktığı görüldü. Anadolu’daki teşkilatlarda kavgalar yaşanıyor. Mezhep ve bölgecilik anlayışıyla listelerin hazırlanması durdurulmalıdır. CHP tabela partine dönüşecek. Allah, Kemal Kılıçdaroğlu’nun düştüğü duruma hiçbir parti liderini düşürmesin. CHP Genel Başkanlığı görevini üstlenecek ehil insanlar var. Göreve talip olanlar bulunuyor. Değişim talebinde bulunan insanları değiştirerek, değişim yapılmaz. Değişime kendinizi değiştirerek başlayın.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan: ‘’CHP Tabela Partisine Dönecek’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin