Tanju Özcan: ‘’CHP Önündeki Büyük Kalabalık İstifa Etmenizi İsteyecek’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adalet ve Değişim talebiyle başlattığı yürüyüşün 6’nci gününe girdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet eden Tanju Özcan, ‘’CHP’nin önünde toplanacak büyük kalabalık 4 gün sonra istifanızı isteyecek’’ dedi.

Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne doğru yürümeye devam eden Belediye Başkanı Tanju Özcan, adalet ve değişim talebinde bulundu. Kızılcahamam’a ulaşan Başkan Özcan medya mensuplarının sorularına yanıt verdi.

‘’CHP Tabanı Kılıçdaroğlu’nu İstemiyor’’

CHP Genel Merkezi’nin kapılarının kapatılmaması gerektiğinin altını çizen Tanju Özcan, ‘’Bizim inancımız ilk günden itibaren artmaya devam ediyor. Geriye sadece 4 gün kaldı. CHP içerisinde panik başladı. Bu yüzden kapıların kapatılmamasını istiyorum. Partililere karşı kapının kapatılması doğru olmaz. Atatürk tarafından bırakılan koltukta oturmanız ve göreve devam etmeniz mümkün değil. Halk sizi istemiyor. CHP’nin tabanı da istemiyor. Seçimi kaybetti. Bu yüzden gereğini yapması ve çekilmesi gerekiyor. Büyük kalabalıklar istifa etmeniz için davette bulunacak’’ diye konuştu.

Tanju Özcan: ‘’En Çok Saldırıya Uğrayan Belediye Başkanıyım’’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztark’ın ‘’Saraj rejimi tarafından destekleniyor’’ iddialarına da yanıt veren Başkan Tanju Özcan, ‘’Parti Sözcüsü olan Faik Öztrak saçmalamaya ve ne yapacağını şaşırmaya başladı’’ dedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Adalet ve değişim talebiyle başlattığımız yürüyüşün Erdoğan tarafından desteklendiği imajını yaratmak için bu sözleri sarf etti. Sosyal medya hesabımdan bu açıklamayı kınadığımı belirttim. Orada da yazdığım gibi 24 saatlik süre verdim. Saray ve Erdoğan ya da ekibiyle en ufak bir görüşme yapmış mıyım? Bu görüşmeyi yaptıysam Kızılay Meydanı’na çıkarak kendimi yakmaya hazır olduğumu söyledim. Görüşme olmadıysa bunu söyleyenler şerefsizdir dedim. 4.5 yıllık Belediye Başkanlığı dönemimde Erdoğan tarafından bana çektirilmeyen kalmadı. En çok müfettişin geldiği ve uğraştığı belediye başkanı oldum. Bu tarz bir iftira da bulunamaz. Tayyip Erdoğan ile en son yan yana gelecek kişiyim. Erdoğan’ın koltukta oturması için görevli oldunuz. Ben ise o görevi almak için çalışıyorum. Sizin değişmenizi sağlayarak Erdoğan’ın değişmesi için gayret gösteriyorum.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan: ‘’CHP Önündeki Büyük Kalabalık İstifa Etmenizi İsteyecek’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin