Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Enflasyonlar Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde en yüksek oy aldığı illeri ziyaret etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşekkür ziyaretlerinin ilk durağı Bayburt oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 78.86, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinde yüzde 82.45 oy aldığı Bayburt’u ziyaret etti. Bayburt Meydanı’ndaki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki vatandaşlara seslenerek seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan’ın Bayburt ziyaretine Milli Savunma Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı da iştirak etti.

‘’Bayburt’ta Seçim Rekorunu Kırdık’’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bayburt’un eşsiz olduğunu ve rekor kırarak birinci sırada yer aldığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’ Bayburt Meydanı’nda 40 binin üzerinde vatandaşımızla birlikteyiz. Bayburt yiğit ve kahramanların otağıdır. Şehir ve evliyaların toprağıdır. Bayburtlulardaki vefa ve yüce gönüllülüğün emsali bulunmamaktadır. 14-28 Mayıs seçimlerinde yine birinci sırada Bayburt yer aldı. Desteğiniz için teşekkür ederim. Aynı şekilde dik durmaya devam edeceğiz, ama dikleşmeden hareket edeceğiz. Yerel seçimlerde de Bayburt’un tüm ülkeye örnek olacağını ve rekor kırmasını beklemekteyim. Yerel seçimlerde de milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak için sandıklara gideğiz’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt’ta 36 Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

Bayburt’taki 36 projenin açılışını gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Bayburt’un 7 farklı noktasında toplam 2 milyar 689 milyon TL’nin üzerinde proje hayata geçirildi’’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

‘’28 Mayıs’taki seçimler Türk siyasi tarihi için en önemli seçimlerden birisiydi. Milletimizin teveccühü ile 5 yıl sürüyle Cumhurbaşkanı olma görevini üstlendik. Milletimiz bize görev verdi. Biz de vakit kaybetmeden önce kabinemizi kurduk, ardından milletimizin sorunlarına çözüm üretmeye başladık. Asgari ücretli çalışanlar, memurlar, çiftçiler, gençler ve milletin farklı kesimleriyle ilgili çok sayıda müjdeyi açıkladı. Son olarak emekli maaşlarıyla ilgili düzenlememiz TBMM’ye sunuldu. SSK ve Bağ-Kur üzerinden emekli olan vatandaşlarımıza enflasyon zammı ve refah payı verildi. Yüzde 25 oranında emekli maaşına zam yapıldı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olan vatandaşlarımıza eşit oranda zam yapılmış oldu. Yeni zamla birlikte vatandaşlarımızı enflasyona karşı ezdirmeme sözünü tutmuş olacağız. Açgözlü ve fırsatçılara müsaade edilmeyecek, enflasyonla mücadele devam edecek.’’

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Enflasyonlar Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin