Güneydoğu’dan Batı İllerine Uyuşturucu Sevkiyatı Ordu’da Durduruldu

Ordu'da Uyuşturucu Operasyonu
Ordu'da Uyuşturucu Operasyonu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından takibe alınan ve sonrasında durdurularak içerisinde arama yapılan otomobilden 232 kilogram skunk ile 9 kilogram toz esrar çıktı. Yapılan operasyonda Güneydoğu’dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatının önüne geçilirken, 9 şüpheli de gözaltına alındı.

Güneydoğu'dan Batı İllerine Uyuşturucu Sevkiyatı Ordu'da Durduruldu

Güneydoğu’dan Batı İllerine Uyuşturucu Sevkiyatı Ordu’da Durduruldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya‘nın resmi sosyal medya hesabından duyurduğu Ordu’da yapılan uyuşturucu operasyonunun detayları ise şu şekilde;

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Güneydoğu’dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağını belirledi. Söz konusu sevkiyatla ilişkisi olan şüphelileri takibe alan ekipler, bu sabah düğmeye bastı.

Ekipler, şüpheli otomobili durdurarak içerisinde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda otomobilin içerisinden 232 kilogram skunk ile 9 kilogram toz esrar çıktı. Operasyon sonucunda araçta bulunan M.A.G (38), Ş.Ç (53) ve M.E.D.’yi (23) gözaltına aldı. Ayrıca otomobilin geçişinde yol kontrolü sağladığı tahmin edilen P.B. (23), B.Y. (23), F.D. (24), K.K (30), V.K. (23), ve G.T. (22) de şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

Gözaltına alınan 9 şahıs, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ordu, İstanbul ve Şanlıurfa’da narkotik birimlerinin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir tacirinin yakalandığını belirterek, “Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız.” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güneydoğu’dan Batı İllerine Uyuşturucu Sevkiyatı Ordu’da Durduruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin