Rachid Ghezzal: ‘’Tek Hedefimiz Bodo/Glimt Maçını Kazanmak’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cezayirli futbolcu, Bodo/Glimt ile oynayacakları Avrupa maçı için Beşiktaş’ın tek hedefinin olduğunu ve 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini belirtti.

 

Beşiktaş, Avrupa Sahnesine Çıkacak

Ülkemizi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil eden Beşiktaş D grubundaki 3’ncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı temsilcimiz Avrupa’da oynadığı 2 maçta bir yenilgi ve bir beraberlik almıştı. Beşiktaş, gruptaki son maçında Lugano ile karşılaşmış ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Trendyol Süper Lig’de ise ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşan siyah beyazlı ekip 2-1’lik skorla mağlubiyet almıştı. Üst üste kötü sonuçlar alınması teknik direktör Şenol Güneş’in istifasını getirmişti. Seçim dönemine giren Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini ise Şenol Güneş’in yardımcısı Burak Yılmaz üstlendi.

Rachid Ghezzal: ‘’Lugano Mağlubiyetini Telafi Edeceğiz’’

Çarşamba günü Norveç ekibi Bodo/Glimt ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlı ekibin tek hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak olarak belirlendi. Maç öncesi medya mensuplarının karşısına çıkan Beşiktaş’ın Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal, ‘’Lugano maçında aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Şu anda takım halinde iyi bir durumda değiliz. UEFA Avrupa Konferans Ligi D grubunda oynadığımız son maçımızda mağlubiyet aldık. Bunu telafi etmek ve 3 puanı hanemize yazdırmak tek hedefimiz ve düşüncemiz oldu. Bodo/Glimt ile oynayacağımız maçın çok zor olacağının bilincinde bulunuyoruz. Ne olursa olsun kazanmak için mücadele edeceğiz. 3 puanı alarak gruptaki puanımızı yükseltmek ve iyi bir konuma gelmeyi hedefliyoruz’’ diye konuştu.

‘’Norveç’in Soğuk Olacağını Biliyorduk’’

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş hem rakibi Bodo/Glimt ile hem de soğuk hava şartlarıyla mücadele etmek zorunda kalacak. Çarşamba günü oynanacak olan maçla ilgili soruları yanıtlayan Rachid Ghezzal, hava durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda Cezayir Milli Takımı’nın da yıldızı olan Rachid Ghezzal açıklamasında şöyle devam etti:

‘’ UEFA Avrupa Konferans Ligi kuralarının çekildiği zamanda Norveç’in Ekim ayında soğuk olacağının farkındaydık. Diğer bir açıdan baktığımızda şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz. Zira, havanın çok daha soğuk olma ihtimali vardı. Biz sadece yarın oynayacağımız maça odaklanmış durumdayız. Maça hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Hatta havanın soğuk olması bile bizi motive edecektir. Bodo/Glimt karşısında oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Maçın suni çimde oynanması ise olağan değil. Lakin, zaman zaman bu tarz maçlar oynanıyor. Biz daha önce denk gelmemiştik. Kötü bir zeminde oynamaktansa suni çimde oynamayı tercih edebilirim. Uzun bir uçuşun ardından Norveç’e geldik, idman yapma imkanımız olmadı. İyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. En iyi şekilde hazırlandık. Maça da iyi bir şekilde odaklanarak galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz.’’

‘’Yüzde 100’ümü Vermeye Çalışıyorum’’

Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda önemli bir rol üstlenen Rachid Ghezzal, geçirdiği sakatlıkların ardından geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Yıldız futbolcu, son oynadığı 2 maçta da siyah beyazlı formayı 90 dakika giydiği için memnun olduğunu belirtti. Uzun süre almasının faydalarından söz eden Cezayirli oyuncu, takıma daha çok katkı sunduğuna inandığını ve önümüzdeki süreçte de hocasının forma şansı tanıması halinde oynamaya devam etmek istediğini ifade etti. Rachid Ghezzal, yüzde 100’ünü vermeye çalıştığını ve iyi hissettiğini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rachid Ghezzal: ‘’Tek Hedefimiz Bodo/Glimt Maçını Kazanmak’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin