Şanlıurfa’da Korkunç Kaza: Otomobil, TIR’ın Altında Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa ile Mardin arasındaki karayolunda trafik kazası meydana geldi. TIR’ın altında kalan otomobil hurdaya dönüştü. Otomobilin içerisinde yer alan sürücü Mehmet Sümer, yolcular Muharrem Güzel ile Sefa Sabuncu olay yerinde vefat etti. 2 kişinin de ağır şekilde yaralandığı kazadan TIR sürücüsü Yusuf Çeçen yara almadan kurtuldu.

Şanlıurfa’da Yürek Yakan Kaza

Şanlıurfa ile Mardin’i birbirine bağlayan karayolunun 40’ıncı kilometresine yakın bölgede trafik kazası oldu. Akşam saat 19:00 civarında meydana gelen kazada 25 yaşındaki Mehmet Sümer tarafından kullanılan 47 ACU 204 plakasındaki otomobil, TIR’ın altına girdi. Yusuf Çeçen tarafından kullanılan 47 AAH 185 plakasındaki TIR’ın dorse bölümünün altına girdiği tespit edilen otomobil hurdaya dönüştü. Yürek yakan kaza sonucu 25 yaşındaki sürücü Mehmet Sümer, otomobilin içerisinde bulunan 24 yaşındaki Muharrem Güzel ve 22 yaşındaki Sefa Sabuncu’nun can verdiği açıklandı. Otomobilin, hangi sebeple TIR’ın altına girdiği ise henüz tespit edilemedi.

TIR Şoförü Gözaltına Alındı

Otomobilde yer alan yolcular Burhan Sümer ile Ahmet Uludağ’ın ise sağlık durumlarının kritik olduğu ve tedavi altına alındıkları açıklandı. Trafik kazasında yaralanan vatandaşlar sağlık çalışanları tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kaza sonucu hayatını kaybeden Mehmet Sümer, Sefa Sabuncu ve Muharrem Güzel’in cansız bedenleri ise morga götürüldü. Polis ekipleri tarafından TIR şoförü Yusuf Çeçen’in gözaltına alındığı ve kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi aktarıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da Korkunç Kaza: Otomobil, TIR’ın Altında Kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin