Şarkıcı Asya Alizade Yeniden Gözaltına Alındı!

Asya Alizade
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azeri asıllı rap şarkıcısı Asya Alizade, uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla Mayıs ayında Türkiye’de gözaltına alınmıştı. Bugün ise tekrar gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Asya Alizade’nin müzik videoları incelenmiş ve uyuşturucu madde kullanımını teşvik ettiği gerekçesiyle suçlanmıştı. İncelemeler sonucunda, Alizade’nin bir klibinde “esrar gibi” ifadesini kullandığı tespit edilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Alizade hakkında yakalama kararı çıkarmış ve Ataşehir’deki evinde gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Alizade, ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı. Ancak, yabancı uyruklu olması ve suça karıştığı için ülkesine geri gönderilmek üzere ilgili merkeze teslim edilmişti.

Şarkıcı Asya Alizade Yeniden Gözaltına Alındı!

Alizade’nin bu merkezdeki prosedürleri takip etmek için her gün polis merkezine gidip imza vermesi gerekiyordu. Ancak bu şartı yerine getirmeyen Alizade, bu sabah, Ataşehir’deki evinde tekrar gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, Alizade’nin yeniden il göç idaresine teslim edileceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şarkıcı Asya Alizade Yeniden Gözaltına Alındı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin