Şişli’deki Şiddetli Fırtına Binanın Levhalarını Kopardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli fırtına Şişli’de bulunan bir binanın metal levhalarını kopardı. Polis, güvenlik amacıyla Abide-i Hürriyet Caddesi’ndeki trafiği kapatmak zorunda kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından binadaki metal levhalar yere indirildi.

Fırtına Korku Yarattı

İstanbul’un Şişli semtindeki şiddetli fırtına korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Abide-i Hürriyet Caddesi’nde bulunan bir binadaki metal levhalar fırtına yüzünden koparak yola düştü. Akşam saat 19:00 civarında meydana gelen olay Abide-i Hürriyet Caddesi’ndeki yayaların ve otomobil sürücülerinin can güvenliğini tehlikeye attı.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Şişli’deki Abide-i Hürriyet Caddesi’nde metal levhaların yola düşmesi sonucu trafik durma noktasına geldi. Levhaların yola düştüğüne tanıklık eden vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de itfaiye personeline bilgi verildi. Polis, Abide-i Hürriyet Caddesi’ndeki trafiği bir süre durdurdu. İtfaiye ekipleri ise fırtına yüzünden yerinden oynayan metal levhaları yere indirerek olaya müdahale etti. Metal levhaların indirilme işlemi tamamlandıktan sonra yolun yeniden trafiğe açıldığı görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şişli’deki Şiddetli Fırtına Binanın Levhalarını Kopardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin