Konya’da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 19 yaşındaki Sefa S.’nın kullandığı otomobil dehşet saçtı. Otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen yayalara çarptı. Kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 6 kişinin de ağır şekilde yaralandığı açıklandı.

Yayaların Üzerine Sürdü

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki Yeni İstanbul Caddesi’nde trafik kazası oldu. Akşam saat 18:45 civarında meydana gelen kazada 19 yaşındaki Sefa S. tarafından kullanılan 42 DU 949 plakasındaki otomobil dehşet saçtı. Yeni İstanbul Caddesi’nde bulunan tramvay durağındaki yolcuların yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin altında kaldı.

5 Kişi Hayatını Kaybetti

19 yaşındaki Sefa S.’nın yayalara çarpması ile sonuçlanan kaza korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kaza sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. 4 yayanın ise ağır bir şekilde yaralandığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Sefa S.’nin de yaralılar arasında olduğu belirtildi. Kazaya şahit olan çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Yaralı vatandaşlar çevredeki en yakın hastanelere acil kodu ile sevk edildi. Polis, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin