Tanju Özcan: ‘’Kılıçdaroğlu’na Karşı Aday Olmaya Hazırım’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından başlatılan Adalet ve Değişim temalı yürüyüşün 9’ncu gününe girildi. Ankara’ya ulaşan Başkan Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmaya hazır olduğunu açıkladı.

Adalet ve Değişim talebi ile Bolu’dan CHP Genel Merkezi’ne doğru yürüyen Belediye Başkanı Özcan, Ankara’ya giriş yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Başkan Özcan, ‘’Bir an önce CHP Kurultay tarihini açıklamalısınız. Benim, tedbirimin kaldırılması gerekmektedir. Seçimle hakkım verilsin. Kurultay’da karşınıza sizi yenebilecek bir aday çıkmazsa; ben imza toplayarak aday olmaya hazırım. Tanju Özcan olarak karşınıza çıkmaya hazır bulunuyorum’’ diye konuştu.

‘’CHP’nin Önünde Kampımızı Kuracağız’’

CHP Genel Merkezi’nin önünde kamp kuracaklarını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Partinin önündeki alanı açsınlar. Bizler neden değişim istediğimizi ve neden Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulunduğumuzu anlatalım. 28 yıldır CHP’nin emekçisiyim. Genel Başkanımız tarafından randevu verilmesi halinde görüşürüm. Halen randevu istediğime cevap verilmedi, beklemeye devam ediyor. Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamız için hazırladığım metni deftere yazacağım’’ ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan: ‘’CHP Kurultay Tarihi Açıklansın’’

CHP’de partiden kesin ihracı için başlatılan disiplin sevkiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Hakkımda tedbir istendi, lakin partimizin yüksek disiplin kurulu tarafından bu talep reddedildi. Lakin, Kılıçdaroğlu’nun beni partiden attırmaya kararlı olduğu görülüyor. 20 Temmuz’da savunma hazırlayarak partiye gideceğim. Halen neden suçlama yapıldığını da bilmiyorum. Hakkımdaki tedbir kararı da devam ediyor. Bu kararın kaldırılmasını ve seçme hakkımın tanınmasını istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmaya hazır bulunuyorum. CHP’nin partililere ve halka kapatılması düşüncesi kabul edilemez’’ dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan: ‘’Kılıçdaroğlu’na Karşı Aday Olmaya Hazırım’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin