Tanju Özcan ‘’Adalet ve Değişim’’ Yürüyüşünün 8’nci Gününe Girdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adalet ve Değişim talebiyle başlattığı yürüyüşün 8’nci gününe girdi. Ankara’ya doğru adım adım ilerleyen Bolu Belediye Başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulunmaya devam ediyor.

Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne doğru yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindekiler Kahramankazan ilçesine ulaştı. Bolu Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan adalet ve değişim talepli yürüyüşün 8’nci gününe girildi. CHP Genel Merkezi’ne 5 kilometre uzaklıkta ana kamplarını kuracaklarını ifade eden Başkan Tanju Özcan, ‘’12 Temmuz’da ise Genel Merkez’in önünde olacağız. Buradan tüm Cumhuriyet ve Atatürk’ten yana bulunan Ankaralı vatandaşlara çağrıda bulunuyorum. Herkesi Genel Merkezi’mizin önünde toplanmaya çağırıyorum. Genel Başkanımız dün yaptığı açıklamada hatalardan ders çıkarıldığını söylemiş. Bunun anlamı devam edeceğiz demektir. 75 yaşına geldiniz, ne zaman yeneceksiniz?’’ diye konuştu.

‘’Halk, Kılıçdaroğlu’na Güven Duymuyor’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlar tarafından samimi bulunmadığını ve güven duyulmadığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Bu şekilde devam edersek bir sonraki seçimde partimiz seçim barajının altında kalır, uyarıyorum’’ dedi. Başkan Tanju Özcan açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değil de okullardaki sınıf başkanlığı seçimlerini kaybetmişçesine rahatlık içerisindedir. Ülkemizin önündeki 5 yıl kaybedilmemiş gibi rahattır. Kılıçdaroğlu ile birlikte liyakatli şekilde atama bekleyenler, sayıları milyonlara ulaşan gençler, çiftçi ve orman köylüleri kaybetmiştir. Ülkemizi şeriat ile yönetmek isteyen cemaatler ise kazanmış ve güçlenmiştir. Peki, seçimi asıl kazanan ve kaybeden kimdir? Bir yıl önceki anketlere baktığımızda vatandaşlarımızın yüzde 60’a yakını Erdoğan’a oy vermek istemediğini söylüyordu. Lakin, Erdoğan bizim adayımızı da belirlemiştir. Sürekli karşısına Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıkmasını istemiştir. Kılıçdaroğlu’nun partimizin başında kalması ülkemizin en önemli beka sorunu haline gelmiştir.’’

Tanju Özcan: ‘’Genel Merkeze İşgal İçin Gitmiyoruz’’

Bolu’dan Ankara’ya doğru 200 kilometre yol geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Özcan, ‘’CHP Genel Merkezi’nin önüne doğru yaptığımız yürüyüşü engellemek amacıyla bir grubun toplanacağı iddiası korkunçtur. CHP içerisindeki troller tarafından ortaya atılmıştır. Bu troller, Eren Erdem’den maaş almaktadır. Bu tarz bir olayın planlandığını hissetmeye başladım. Buna cüret etmesinler, ağır sonuçları olur. Biz Genel Merkeze değişim ve demokrasi talebi için gitmekteyiz, işgal için değil.  Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan ‘’Adalet ve Değişim’’ Yürüyüşünün 8’nci Gününe Girdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin