Tanju Özcan: “Biz O Gün Geleceğiz, CHP De Kapıyı Mecburen Açacak”

Tanju Özcan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünün beşinci gününde Ankara il sınırından saat 09.00’da başladı. Özcan ve beraberindekiler yaklaşık 5 kilometre yürüdükten sonra Akyarma mevkiinde mola verdiler. Ardından Özcan, bir saat daha yürüyerek basın mensuplarına açıklama yaptı.

Özcan, Ankara il sınırından yaklaşık 9 kilometre yürüdüğünü belirterek, yürüyüşlerinin gayet güzel ve herkesin mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca Özcan, trafikle ilgili herhangi bir sıkıntı olmadan güzel bir şekilde Ankara’ya ulaşmayı umduklarını belirtti.

Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’nden ‘Değişim’ çağrılarına ilişkin bir cevap beklerken genel merkeze sokulmayacakları yönünde bir yanıt aldıklarını dile getirerek, “12 Temmuz’da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Ya şimdi sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk’ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Benimle birlikte orada binlerce CHP’li olacak. Sen ne hakla sokmayacaksın? Orası senin babanın çiftliği mi? Böyle hareketlerle kendi kendini zor durumda bırakıyorsun” dedi.

Tanju Özcan: “Al Sana Tek Adam Rejimi”

Tanju Özcan, “Nasıl seni TÜİK’e sokmadıkları zaman hepimiz tepki gösterdik. Hani Milli Eğitim Bakanlığı seni kapıdan sokmadığı zaman tepki gösterdik. Sen de bizi kendi evimize sokmuyorsun. Bu nedir artık? ‘Tek adam rejimi yok CHP’de’ demiştin. Al sana tek adam rejimi. Kapıları kilitleyecekler. Hatta herhalde Çankaya Belediyesi’nin çöp araçlarını, hizmet araçlarını da genel merkez önüne yığacaklar. Bizim orada toplanmamızı engellemeye çalışıyorlar. Buna rağmen herkesi tekrar davet ediyorum. Biz o gün geleceğiz, CHP de kapıyı mecburen açacak” şeklinde konuştu.

Özcan, genel merkezin kendilerini engellemesine karşı çıkarak, binlerce CHP üyesinin geleceğini belirtti. CHP’nin Halkın partisi olduğunu vurgulayan Özcan, genel başkanın partiye sahip olduğu algısının yanlış olduğunu ifade etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun başına gelenlerin aynısını yürüyüşe katılanlara yaptığını belirtti.

Tanju Özcan, CHP’deki değişim talebiyle başlattığı yürüyüşe destek verecek CHP’li vekillerin olduğunu düşündüğünü belirtti. Bazı ilçelerin belediye başkanlarının ve belediyelerinin o gün genel merkez önünde olacaklarını belirten Özcan, büyük şehirlerden milletvekillerinden bir atraksiyon beklediğini söyledi. Ancak belirtilen deklarasyonun henüz yayınlanmadığını ifade eden Özcan, CHP’nin bir milletvekilinin sindirilemeyeceğini ve korkmaması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan: “Biz O Gün Geleceğiz, CHP De Kapıyı Mecburen Açacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin