Trabzon’da Kamyonet Şarampole Yuvarlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Of ilçesinde seyir halinde bulunan kamyonetin üzerine kaya parçası düştü. Kaya parçasının düşmesinin ardından kamyonet sürücüsü Muhammet Altuncu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 48 yaşındaki Muhammet Altuncu vefat etti. Kamyonette bulunan 17 yaşındaki kızı Alanur Altuncu’nun ise ağır yaralandığı açıklandı.

Trabzon’da Feci Kaza

Trabzon’un Of ilçesindeki Bölümlü Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. 48 yaşındaki Muhammet Altun tarafından kullanılan 61 AFZ 166 plakasındaki kamyonetin üzerine düşen kaya parçası kazaya neden oldu. Kamyonete sert bir şekilde çarpan kaya parçası nedeniyle sürücü tarafından direksiyon kontrolü sağlanamadı. Kamyonet şarampole devrildi. Aynı yolda ilerleyen diğer sürücüler tarafından hem polis ekiplerine hem de itfaiye personeline haber verildi.

Baba-Kızı Ölüm Ayırdı

Of ilçesindeki Bölümler Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası sonucu sürücü Muhammet Altuncu ve kızı Alanur Altuncu ağır bir şekilde yaralandı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu baba ile kızı sıkıştıkları kamyonetten çıkarıldı. Acil kodu ile Of Devlet Hastanesi’ne ambulans ile götürülen baba kızı ölüm ayırdı. Muhammet Altuncu’nun tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadığı açıklandı. Kızı 17 yaşındaki Alanur Altuncu’nun ise tedavisinin devam ettiği ve yoğun bakım ünitesinde bulunduğu belirtildi. Genç kızın hayati tehlikesi devam ettiği açıklandı. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’da Kamyonet Şarampole Yuvarlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin