Vincenzo Montella, Yurt Dışındaki Milli Futbolcuları Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yurt dışında oynayan milli futbolcuları ziyaret etmeye devam ediyor. İspanya’da bulunan tecrübeli teknik adam önce Real Madrid, ardından da Atletico Madrid kampını ziyaret etti.

Vincenzo Montella’nın İspanya Çıkarması

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Vincenzo Montella, çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere İspanya’ya gitti. Tecrübeli teknik adamın İspanya ziyaret rotasında Real Madrid ve Atletico Madrid kulüplerinin antrenman tesisleri de yer aldı. İspanya’daki ilk gününde dünya devi Real Madrid’i ziyaret eden Vincenzo Montella, yıldız futbolcumuz Arda Güler ile görüştü. Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti’den Arda Güler’in durumuyla ilgili bilgi aldı. İtalyan teknik adam daha sonra milli futbolcu Enes Ünal ile buluştu. Tecrübeli hoca, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve tedavi sürecinde bulunan Enes Ünal’in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri öğrendi.

Çağlar Söyüncü ile Sohbet Etti

İspanya ziyaretine devam eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Atletico Madrid tesislerine gitti. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ile buluşan tecrübeli teknik adam, sağlık durumu ve performansıyla ilgili bilgiler edindi. Ayrıca, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ile görüşerek milli futbolcumuz hakkında sorular yöneltti. A Milli Takım teknik direktörünün, yıldız futbolcuyla Galler maçının planlarıyla ilgili görüştüğü de öğrenildi. EURO 2024 Elemeleri’nde Türkiye’nin son rakibi Galler olacak. Tecrübeli teknik adamın, Real Madrid’in Braga ile oynayacağı maçı da tribünden takip edeceği açıklandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vincenzo Montella, Yurt Dışındaki Milli Futbolcuları Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin