Yatırımcıların Rotası Manchester Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gayrimenkul sektöründe İngiltere’de değişimler yaşandığı belirtiliyor ve yatırımcıların rotasını Londra’dan Manchester’a çevirdiği ifade ediliyor. Rotas Investment Yönetici Direktörü Arda Ulaşan Londra’nın yüksek emlak fiyatları ve düşük yatırım geri dönüş oranlarına sahip olmasının bu değişimin en önemli sebeplerinden biri olduğunu belirtiyor. Ulaşan’a göre Manchester’da ise yatırım değer artış beklentisi yüksek olduğundan yatırımcıların ve markaların bu şehre ilgi göstermeye başladığı görülüyor.

Londra’nın Yüksek Maliyetleri Yatırımcıları Manchester’a Çekiyor

JLL’nin 2022 Konut Gelişim Raporu’na göre Manchester 2023-2027 döneminde yatırım değerinde yüzde 193’lük bir artış beklenen birinci şehir konumunda yer alıyor. Bu durum sadece yatırımcıları değil aynı zamanda markaları da Manchester’a yönlendiriyor. Yükselen yaşam maliyetleri, bölgedeki ulusal ve uluslararası şirketlerin merkezlerini Londra’dan Manchester’a taşımalarına yol açmaktadır. Çalışanlar daha yaşanabilir bir yerde ikamet etmek istedikleri için bu değişime katkıda bulunuyor.

Manchester Yatırım Değerinde Öncü Şehir Konumunda

Ulaşan’a göre Londra’da 1+1 bir daire sahibi olmak için 600 bin pounda ihtiyaç duyulurken Manchester’da aynı tip bir daireyi 200 bin pounda satın almak mümkün. Manchester’ın uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi, yatırımcıları bölgeye çekmektedir.

Türk vatandaşlarının da İngiltere’ye olan ilgisine değinen Ulaşan Londra’nın Türk yatırımcılar için her zaman popüler bir şehir olduğunu belirtiyor. Ancak son dönemde ilginin Londra’dan Manchester’a kaydığını ve Türk yatırımcıların da bu trend değişimini yakından takip ettiğini ifade ediyor. Bu geçiş döneminden faydalanmak ve kazanç elde etmek isteyen birçok Türk yatırımcının kendilerine başvurduğunu söylüyor.

Manchester
Manchester

Türk Yatırımcılar da Manchester Trendini Takip Ediyor

Rotas Investment olarak deneyimleri ve yabancı ortakların bilgi birikiminden yararlanarak en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtiyor. Rotas Investment Yönetici Direktörü Arda Ulaşan Türk yatırımcıların da Londra’dan Manchester’a olan ilgisine dikkat çekiyor.

Bu trend değişimi kaçırmak istemeyen Türk yatırımcıların kendilerine başvurduğunu belirten Ulaşan tecrübe ve yabancı ortaklarının bilgi birikimiyle en iyi hizmeti sunduklarını ifade ediyor. Manchester’ın uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıları çektiğini vurgulayan Ulaşan Türk yatırımcıların da bu fırsatı değerlendirerek kazanç sağlama amacında olduklarını sözlerine ekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yatırımcıların Rotası Manchester Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin