AK Parti Gençlik Kolları’ndan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Ziyareti

Gençlik Kolları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde anma programı düzenledi. Program, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda saat 17.30’da gerçekleştirildi. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Cem Çekerek, basın açıklaması yaparken, 15 Temmuz şehitleri adına Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. AK Parti teşkilat üyeleri ve üniversite öğrencileri de etkinliğe katıldı. Basın açıklamasının ardından katılımcılar 15 Temmuz müzesini gezdi.

Çekerek, konuşmasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları olarak bu anma etkinliğini düzenlemekten gurur duyduklarını ve Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanlık destanını hatırlatmaktan büyük bir onur duyduklarını ifade etti. Milletin seçilmiş iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için gösterdiği cesaret, inanç ve kararlılıkla tarih yazdığını belirtti. Türk milletinin tanklara, tüfeklere ve savaş uçaklarına karşı tek vücut olarak dik durduğunu ve vatanını korumak için canını feda etmekten çekinmediğini vurguladı.

Çekerek, gençlerin 15 Temmuz ruhunu yaşattıklarını ve bu ruhla demokrasiye, milli iradeye ve milletin bekasına sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirtti. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları olarak İstanbul’un her ilçesinde ve mahallesinde faaliyet gösterdiklerini, tüm gençlerle birlikte hareket ettiklerini belirtti. Din, dil, ırk veya görüş ayrımı yapmadan 15 Temmuz ruhunu koruyacaklarını ve gelecek nesillere aktaracaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Gençlik Kolları’ndan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin