AK Parti’li Ömer Çelik’ten 15 Temmuz Mesajı

Ömer Çelik
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle paylaşım yaptı.

Ömer Çelik, “Bugün, devletimizin ele geçirilmeye çalışıldığı, ülkemizin işgal edilmeye çalışıldığı, milli iradenin gasp edilmeye çalışıldığı terör örgütüne karşı verilen milli mücadele ve direnişin yıldönümündeyiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. FETÖ, dünyanın en karanlık terör örgütlerinden biridir ve asker üniforması giymiş teröristler aracılığıyla ülkemizin tüm değerlerine saldırmıştır” dedi.

Ömer Çelik: “Ülkemizin Tüm Değerlerine Düşmanlık Göstermişlerdir”

Çelik, “Bu teröristler, ülkemizin tüm değerlerine düşmanlık göstermişlerdir. Ancak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, devletimizin vatansever mensupları ve milletimizin kahraman evlatları, bu terör örgütünü durdurmak için canlarını ortaya koymuşlardır. Büyük milletimiz, bir kez daha cesur ve kararlı bir şekilde milli iradeye sahip çıktığını tüm dünyaya göstermiştir. Milletimiz, ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesinin ülkemizin sağlam temeli olduğunu bir kez daha ilan etmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizin ve değerlerimizin korunması için ne kadar kararlı olduğumuzun bir göstergesidir. FETÖ ile her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye, hedeflerinden sapmaz. Milletimiz ise yenilmez” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’li Ömer Çelik’ten 15 Temmuz Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin