Tanju Özcan: ‘’CHP’den İhraç Edilmeden İstifa Etmeyi Düşünüyorum’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’den istifa edebileceğini duyurdu. CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na partiden ihraç edilmek üzere sevk edilen Başkan Özcan, ‘’İhraç kararından önceki gün istifamı açıklayabilirim’’ dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne doğru başlattığı Değişim ve Adalet temalı yürüyüşü tamamladı. Bolu Belediyesi’ne geri dönen Başkan Özcan, partiden ihraç edilme süreci ve Ankara yürüyüşünü değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun diktatör olduğunu savunan Başkan Özcan, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçek yüzü seçimlerden sonra ortaya çıkmıştır. Demokrat yapıda bir insan olmadığını zaten biliyordum, bu yüzden şaşırmadım. Lakin, diktatör gibi koltuğu bırakmamak için yüzsüz şekilde davranabileceği inancını taşımıyordum’’ diye konuştu.

‘’Eren Erdem, CHP’nin Trol Başıdır’’

CHP’li Eren Erdem’in trol başı olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ kolum diye yanına aldığı ve beraber yürüdüğü insanlara dikkat etmesi gerekiyor. Eren Erdem ilkokul terktir. CHP’de yöneticilik yapmaktadır. Bolu Belediyesi’ne iş başvurusu yapsa sözleşmeli personel olarak işe almayacağım bir adamdır. 2018 yılında Kemal Bey’in istifasını istemiş. O zaman 9 seçim kaybedildi, oylar yüzde 25 oranında takılı kaldı istifa etmelisin yazmış. O günden bugüne 2 seçim kaybı daha yaşandı. Toplam 11 seçim kaybedildi. O zaman Genel Başkana küfreden kişi şimdi onunla birlikte yürümeye başladı’’ şeklinde konuştu.

Tanju Özcan: ‘’Kemal Kılıçdaroğlu ile Aynı Yerde Kalamam’’

CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından ihraç talebinin onaylanacağının altını çizen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘’Arkadaşlarımla da istişare halindeyim. Partiden ihraç edilmemle ilgili o zevki tatsınlar, bırak tavsiyesinde bulunuyorlar. Herkesin, CHP’den Atatürkçü birinin atılmasına şahit olmasını ve tarihe yazıldığını görmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı yerde siyasete devam etmem mümkün olamaz. Bu yüzden düşüneceğim ve kararımı açıklayacağım. CHP’de Atatürkçüler istenmeyen kişiler oldu. Bu yüzden huzur vermeyeceklerini biliyorum. CHP’den istifamı 19 Temmuz’da açıklayabilirim. Diğer seçenek ise 20 Temmuz’u beklemek olacak. Genel kanıya göre karar vereceğim. Partiden ihraç edilmem halinde ise bağımsız olarak yoluma devam etmeyi düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanju Özcan: ‘’CHP’den İhraç Edilmeden İstifa Etmeyi Düşünüyorum’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin