Antalya’da Başına Silah Dayayan Adamı Polis İkna Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da beylik tabancasını başına dayayan ve intihar edeceğini söyleyen Rüştü K.’ye polis ekipleri müdahale etti. Polisin uzun uğraşları sonucu 52 yaşındaki Rüştü K. intihar etmekten vazgeçti.

Silahla Balkona Çıktı

Antalya’nın merkez ilçesi Muratpaşa’nın Yüksekalan Mahallesi’ndeki 488 Sokak’ta intihar vakası ihbar edildi. Akşam saat 19:30 civarında meydana gelen olayda Rüştü K.’nin annesi ile birlikte oturduğu evin balkonuna elinde silahla çıktığı öğrenildi. 8 katlı binanın 3’üncü katındaki balkonda meydana gelen olay mahalle sakinlerinin endişe dolu anlar yaşamasına neden oldu. 52 yaşındaki Rüştü K.’nin ‘’intihar edeceğim’’ diye bağırdığı öğrenildi. Namlusuna mermi sürdüğü beylik tabancasını başına dayayan Rüştü K.’nin ‘’ölüm ve intihar’’ ile ilgili sözler sarf ederek bağırdığı belirtildi.

Polis Devreye Girdi

Yükselen Mahallesi’ndeki 488 Sokak’ta oturan vatandaşlar tarafından ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak olayla ilgili bilgi verildi. Olayın yaşandığı sokağa hem polis ekipleri hem de sağlık çalışanları geldi. Rüştü K.’yi intihar fikrinden vazgeçirmeye çalışan polis ekipleri uzun uğraşlarda bulundu. Lakin, tüm çabalara rağmen Rüştü K. intihar fikrinden vazgeçmedi ve silahını polislere göstermeye devam etti. Özel hareket ekiplerinin de olay yerinde bulunan polislere destek amacıyla geldiği görüldü. Polisin, ikna çabaları yaklaşık 2 saat sonra başarıya ulaştı. Rüştü K. beylik tabancasını bırakarak polise teslim etti. İntihara kalkışan ve paniğe neden olan şahıs, polislerle birlikte emniyet müdürlüğüne gitti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalya’da Başına Silah Dayayan Adamı Polis İkna Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin