Deprem Bölgesi İçin Açıklama Geldi! Bakan Bilgi Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylül başı itibarıyla deprem bölgesinde eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i Erzurum’a uçakla gelen Vali Okay Memiş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu AK Parti Erzurum milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz Fatma Öncü Abdürrahim Fırat Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ilçe belediye başkanları parti üyeleri ve birçok vatandaş karşıladı.

Eğitim-Öğretim Süreci Eylül Başında Sağlıklı Bir Şekilde Başlayacak

Bakan Tekin karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı ve ardından Erzurum bar ekibinin gösterisini izledi. Ardından kent merkezine giriş yaparken atlı ciritçiler tarafından karşılandı. Bakan Tekin ilk olarak Erzurum Valiliği’ni ziyaret etti ve Vali Okay Memiş’ten brifing aldı. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Bakan Tekin deprem bölgesinde eğitim öğretim ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bütün seyahatlerinin deprem bölgesine yapıldığını belirtti. Sayın Cumhurbaşkanı’nın destekleriyle eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını ifade eden  Bakan Tekin ayrıca planladıkları kalıcı yatırımların tamamlandığında bölgedeki illerin eğitim-öğretim ortamlarının insan kaynağı ve fiziksel kapasite açısından 6 Şubat’tan önceki sürecin minimum yüzde 10-15 daha iyi bir noktada olacağını belirtti.

Deprem Bölgesine Yapılan Ziyaretlerde Yoğun Destek Ve İlgi

Bakan Tekin deprem bölgesinden sonraki ilk tercihlerinin doğal olarak memleketi Erzurum olduğunu ve burada yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdi. Ziyaretlerinin devamında Bakan Tekin Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bayramlaşma programına katılan Bakan Tekin AK Parti teşkilatının düzenlediği etkinliğe katıldı. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu herkesin bayramını kutladı ve Bakan Tekin’i seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Deprem Bölgesi
Deprem Bölgesi

Bakan Tekin Erzurum’dan 2024 Seçimleri İçin Destek İstedi

Bakan Tekin ise 2024’te yapılacak seçimler için de Erzurum’dan destek istedi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Bakan Tekin seçimlerdeki desteğin önemine vurgu yaparak Erzurum halkından destek istedi. Program sonunda Bakan Tekin ve beraberindeki heyet bayramlaşmanın ardından Erzurum ziyaretini tamamladı. Bakan Tekin’in deprem bölgesinde eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlaması için gösterdiği çaba ve ilgi takdir topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem Bölgesi İçin Açıklama Geldi! Bakan Bilgi Verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin