Erik ten Hag: ‘’Onana’nın Performansından Memnunum’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, temsilcimiz Galatasaray ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Manchester United takımının her hafta gelişim kaydettiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, ‘’Maçlarda oyuncularımla beraber kazandığımız gibi kaybı da beraber üstleniyoruz. Önemli bir gelişim süreci geçiriyoruz. Bu maçta iste oyuncularımızdan istediğim oyunu sahaya yansıttılar. Keyifli bir maç olduğunu söyleyebilirim’’ dedi.

Galatasaray, Avrupa Sahnesinde Fırtına Gibi Esti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, İngiliz devi Manchester United’ı konuk etti. Rams Park’ta oynanan maçta boş koltuk bırakmayan sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın en önemli silahı oldu. Şampiyonlar Ligi A Grubu 5’inci karşılaşmada Galatasaray, kırmızı şeytanlar karşısında 2 kere geriye düşmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Hakim Ziyech’in muhteşem performansını 2 gol ve 1 asistle taçlandırdığı, Kerem Aktürkoğlu’nun ise 3’ncü gole imza attığı maç berabere bitti. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag heyecan ve gerilim yüklü maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

‘’Takım Halinde Sonuna Kadar Mücadele Ettik’’

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, ‘’Hem UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hem de Premier Lig’de iyi oynamaya başladık. Takımımızda bulunan oyuncularımız önemli bir gelişim süreci içerisine girdi. Sürekli olarak oyunumuzu geliştiriyoruz. Bugün de iyi bir maç performansı çıkardık. Takımda oyunundaki gelişime şahitlik ettik. Oyuncularımla beraber hem kazanıyor hem de kaybedebiliyoruz. Bugün oynadığımız maçta ise oyuncularım beklentilerimi karşılayan bir oyun oynadı. İstediklerimi sahaya yansıttılar. Maçtın çok keyifli geçtiğini söyleyebilirim. Maçın son düdüğüne kadar her türlü çabayı gösterdiler’’ ifadelerini kullandı.

‘’İstanbul’dan Puanla Ayrılmamızı Önemli Görüyoruz’’

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech’in performansıyla ilgili sorulara yanıt veren Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, ‘’Kalitesini isbat etmiş, çok önemli bir oyuncu olarak karşımıza çıktı. İstanbul’dan puan alarak dönecek olmamızı önemli görüyorum. Rakibimizin hem başarılı hem de önemli oyuncuları vardı. Onları durdurabilmenin kolay olmayacağını biliyorduk. Frikikten atılan gollerin engellenmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Takım halinde olumlu yönlerimizi değerlendirdiğimiz gibi eksik ve hatalı noktaları da değerlendirecek, onlardan ders alarak geliştirmeye çalışacağız. Teknik direktör olarak bugün ki maçla ilgili değerlendirmem takım oyunumuzdaki gelişimle ilgili olacaktır. Çok daha iyi şekilde oynamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 
Altay Bayındır’a Şans Tanıyacağını Açıkladı

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, kaleci Onana’nın performansıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi. İngiliz ekibinin as kalecisi konumunda yer alan Onana’nın performansından memnun olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, ‘’Oyuncu kadromuzda 3 farklı kaleci bulunuyor. Hepsinin performansın da oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Altay Bayındır yeni transfer edildi. Dolayısıyla takıma alışma süreci vardı. Lakin, yavaş yavaş uyum sağlamaya başladı. Avrupa’da oynadığımız maçları da takip ediyor. Altay Bayındır’ın gelişim dönemi içerisinde olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sabırlı davranması gerekiyor. Onun da forma giyeceği ve ilk 11’de tercih edileceği maçlar olacak’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erik ten Hag: ‘’Onana’nın Performansından Memnunum’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin