Serdar Adalı: ‘’Beşiktaş, Maddi ve Manevi Erozyona Uğradı’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adayı Serdar Adalı, seçim çalışmaları için Mersin’i ziyaret etti. Beşiktaş’ın Mersin’deki genel kurul üyeleri ile bir araya gelen Adalı, ‘’İçinde bulunduğumuz tablo kulübümüzü hem maddi hem de manevi şekilde erozyona uğrattı. Bu durum hepiniz gibi benim de kalbimi kırıyor ve yaralıyor. Beşiktaş, hak ettiği şekilde hep zirvede yer almalıdır’’ dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu için geri sayım başladı. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin aday olmadığı genel kurulun tarihi öne çekilmişti. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde başkanlığa adaylığını koyan Serdar Adalı ise seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt genelindeki siyah beyazlı genel kurul üyeleriyle bir araya gelen başkanlık adayı Serdar Adalı’nın son durağı ise Mersin oldu. Mersin’deki genel kurul üyeleriyle buluşan Adalı, başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün gelecek vizyonu hakkındaki merak edilen soruları yanıtladı.

 

‘’Beşiktaş, Her Zaman Zirvede Yer Almalıdır’’

Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü bir süreçten geçtiğine dikkat çeken başkanlık adayı Serdar Adalı, ‘’Kulübümüzün, Kasım ayı içerisinde bu şekilde bir başkanlık yarışı içerisinde olmasını istemezdim. Genel kurul üyelerimize bu şekilde konuşmayı da istemezdim. Tam aksine kulübümüzün başarılarından söz etmeyi tüm siyah beyazlılar gibi ben de istedim. Lakin, içinde bulunduğumuz durum bunun tam aksi oldu. Beşiktaş camiası olağanüstü bir süreç içerisine girdi. Biz de bu kulübün bir evladı olarak başkanlığa adaylığımızı koyduk, sorumluluğumuzu yerine getirdik. Başkanlığa adaylığımı açıkladığımda güzel tepkiler aldım ve destek gördüm. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan birlik ve beraberlik duygularının yeniden kurulabileceğine dair sinyaller almış bulunuyoruz’’ diye konuştu.

Serdar Adalı ‘’Beşiktaş, Birlik Duygusundan Uzaklaştı’’

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün içinde bulunduğu durumun kalbini kırdığına dikkat çeken başkan adayı Adalı, ‘’Şu anda kulübümüzün içinde bulunduğu tablo açık ve net bir şekilde ortadadır. Bu durumdan üzüntü duyuyoruz. Siyah beyazlı herkes gibi bu durum benim de kalbimi kırıyor ve derin bir şekilde yaralıyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü her zaman için zirvede hak ettiği yeri almalıdır. Zirveden bir adım bile uzakta kalmayı kabullenecek değiliz. Bizim kulübümüzün başı her zaman diktir. Adaletsiz karşısında orta yolculuğu tercih etmez. Hem maddi hem de manevi şekilde erozyona uğratıldık. Göreve gelmemiz halinde ekibimle birlikte enkaz üzerine edebiyat yapmayacağız. Aksine, kısa sürede yeniden hayal ve umutların yeşermesi için çalışacağız. Siyah beyazlı taraftarlarımızın yeniden forma ve atkılarını takmasını sağlayacak, onların yüzü gülecek şekilde sokaklarda dolaşmasını sağlayacağız. Beşiktaş’a hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Kartal’ın hak ettiği zirvedeki uçuşunu görmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’Beşiktaş’ın Kongre Üyeleri Görev Almalıdır’’

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yeni başkanı seçilmesi halinde gelecek vizyonu ile ilgili bilgi paylaşan Serdar Adalı, ‘’Kulübümüzün alt yapıdan tesisine, taşınmazından tapusuna kadar farklı alanlarda bağımsız olması için çalışacağız’’ dedi. Beşiktaş başkan adayı Serdar Adalı açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Beşiktaş, her zaman bizim umutlarımızın yeşermesini sağlamıştır. Bizler, bu camiaya gönül veren insanların okulundan işine kadar formasını üzerine geçirerek gitmesini istiyoruz. Taraftarımızın mutlu ve huzurlu olmasını istiyoruz. Hayalimiz ve vizyonumuz Beşiktaş camiasının mutluluğuna dayanmaktadır. Bu yüzden kongre üyelerimizin sorumlulukları var. Onlara buradan sesleniyorum, bir olalım ve kara kartalımızın kanatları haline gelelim. Onursal Başkanımız Süleyman Seba tarafından açılan yolda ilerlemeye söz veriyorum. İcraat yapma zamanı başladı. Kulübümüzü zirveye taşımak için ayağa kaldırmalıyız. Onu yüceltmek ve her alanda tek cephe oluşturmak için çalışmalıyız.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serdar Adalı: ‘’Beşiktaş, Maddi ve Manevi Erozyona Uğradı’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin