Ertuğrul Sağlam: ‘’Kocaelispor ile İnandığımız Hedefe Yürüyoruz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Kocaelispor Teknik Direktörü olarak tek odak noktasının takımı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

 

Ertuğrul Sağlam Son Noktayı Koydu

Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş’ta teknik direktör krizi çıktı. Rıza Çalımbay’ın görevden alınmasının ardından yeni bir teknik direktörle anlaşma imzalamayan siyah beyazlı yönetim hem yerli hem de yabancı hocalar ile görüşmelere devam ediyor. Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna hangi hocanın oturacağıyla ilgili her gün farklı bir haber gündeme geliyor. Son olarak Ertuğrul Sağlam’ın adı sosyal medyada gündeme taşındı. Siyah beyazlı taraftarların heyecanlanmasını sağlayan haberlerle ilgili en net ağızdan açıklama geldi. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından haberlerin doğru olmadığı açıklandı.

‘’Beşiktaş’ın Kalbimdeki Yeri Özel’’

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada görevine devam ettiğinin altını çizdi. Tek odak noktasının Kocaelispor olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, ‘’Beşiktaş’ın kalbimdeki yeri özeldir. Her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacaktır. Lakin, şu anda tek odak noktam takımımdır. Kocaelispor ile belirlediğimiz yolda ilerliyoruz. İnandığımız hedeflerimize doğru yürüyoruz’’ diye konuştu. Kısa bir süre önce Azerbaycan Milli Takımı’nın başına geçeceği yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Sağlam, ‘’Benzer bir durum şimdi de Beşiktaş için geçerli oldu. Taraftarların hem ilgisine hem de nezaket dolu mesajlarına teşekkür ederim ama Kocaelispor’da devam ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ertuğrul Sağlam: ‘’Kocaelispor ile İnandığımız Hedefe Yürüyoruz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin