Erzurum’da 800 Kişi DEVA Partisi’nden İstifa Etti, Ak Parti’ye Üye Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum Deva Partisi teşkilatında deprem yaşandı. Deva Partisi’nin Karayazı ile Horasan ilçelerindeki toplam 800 üyesi istifa kararı aldı. DEVA Partisi’nden ayrılan üyeler istifa ettikten sonra Ak Parti saflarına katıldı. Ak Parti’nin Erzurum İl Binası’nda düzenlenen törende yeni parti üyelerine rozet takıldığı görüldü.

AK Parti’nin Erzurum İl Binası’nda yeni parti üyelerinin katılımı için tören yapıldı. AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz’ün de törene katılanlar arasında yer aldı. Deva Partisi Karayazı ile Horasan İlçe Teşkilatlarından istifa eden 800 kişi, Ak Parti üyeliğine geçiş yaptı. Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende yeni üyelere ‘’Ak Parti’ye hoş geldiniz’’ denildi. 800 üyenin her birine Ak Parti’nin rozetleri takılırken coşku dolu anlar yaşandı.

‘’Ak Parti’ye Gösterilen Teveccüh Bizi Memnun Etmektedir’’

Ak Parti’nin son seçimlerde de başarılı sonuçlar aldığına dikkat çeken Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ‘’Geride bıraktığımız 20 yıllık süreçte olduğu gibi son seçimlerde de partimize yönelik muhteşem bir ilgi oldu. Bu teveccüh bizi çok memnun etti. Teşkilatımızın üyeleri başta olmak üzere bugün parti saflarımıza katılan yeni üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Farklı siyasi partilerin üyeleri tarafından Ak Parti’ye ilgi gösterildiğini görüyoruz. Bizim partimize geçiş yapmalarından ise son derece memnuniyet duymaktayız. Partimize yeni üye olan Karayazı ile Horasan ilçesindeki vatandaşlarımıza hoş gediniz diyoruz. Bizi mutlu ettiniz’’ şeklinde konuştu.

‘’Erzurum’da Birlik ve Beraberlik İçerisindeyiz’’

Ak Parti’nin siyasi geleneğinin büyük bir nehir haline dönüştüğünü ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz, ‘’Hem Osmanlı İmparatorluğu döneminde hem de Türkiye Cumhuriyeti döneminde bir siyasi gelenek var. Önümüzdeki yıllarda da bu gelenek olmaya devam edecek. Nehir çok büyük olduğu için zaman zaman yer hareketleri meydana geliyor. Zelzeleler oluşabiliyor. Bu durum ufak çaplı bölünmelere veya nehrin çaylara ayrılmasına sebep oluyor. Lakin, çaylar başka yönlere aksa bile zamanı geldiğinde yeniden kendi yolunu bularak geri dönüş sağlıyor. Zaman aman bu tarz şeyler meydana gelebilir. Tarihin akışı içerisinde de bu tarz olaylar olmuştur. Lakin, su akacak ve illa ki yatağını bulmaya devam edecektir. Ülkemizin geleceği açısından halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekiyor. Ne ırkçılık ne de bölücülük yapılmamalı, ayrımcılığa göz yumulmamalıdır. Ülkemiz bu politikalar çerçevesinde birleşerek büyüyecektir’’ diye konuştu.

Belediye Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

DEVA Partisi’nin Horasan İlçe Teşkilatı’ndan istifa ederek Ak Parti saflarına geçiş yapan Medeni Şimşek ise belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile görüşerek başkanlık için aday adaylığı başvurusu yaptığını duyuran Medeni Şimşek, ‘’Şimşek ailesindeki tüm fertlerle birlikte Ak Parti’ye geçiş yaptık. Bugün burada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ben, 2014 ile 2019 yıllarını kapsayan süreçte Meclis üyesi oldum. 2019 yılından itibaren ise parti içerisindeki hizmetlerime kesintisiz şekilde devam ediyorum. Milletimize hizmet etmek benim için hem onur hem de büyük bir şeref olacaktır. Ailemle birlikte Ak Parti saflarına katılmanın mutluluğu ve onuru içerisindeyim. Belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erzurum’da 800 Kişi DEVA Partisi’nden İstifa Etti, Ak Parti’ye Üye Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin