İsmail Kartal: ‘’Hak Ettiğimiz Galibiyetleri Alıyoruz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor karşısında aldıkları galibiyetle ilgili açıklamalarda bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hayırlı olması temennisinde bulunan tecrübeli teknik adam, ‘’Hak ettiğimiz galibiyetleri alıyoruz’’ dedi.

‘’Her Maç Üzerine Koymayı Sürdürüyoruz’’

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu hafta maçları birer birer oynanmaya devam ediyor. Süper Lig’de zirvenin sahibi olan Fenerbahçe, İstanbul ekiplerinden Pendikspor ile karşılaştı. 5-0’lık skorla rakibini geçmeyi başaran sarı lacivertli ekip 3 puanı da hanesine yazdırdı. Maç sonu gazetecilerin karşısına çıkan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hem müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulundu hem de merak edilen sorulara yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam Pendikspor ile oynadıkları maçın tamamında oyunu kontrol ettiklerini ve takımının her hafta üzerine koyarak ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

İsmail Kartal: ‘’Futbolcularımız Sakatlandı’’

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını kutladığını ve sarı lacivertli camiaya galibiyeti armağan ettiklerini ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ‘’Pendikspor ile oynadığımız maçta güzel bir galibiyet aldık. Maçın ilk düğünden son düdüğüne kadar kontrol sahibi olan taraf bizdik. Lakin, maç esnasında oyuncularımız sakatlandı. Bu durum canımızın sıkılmasına neden oldu. Becao’nun sakatlığı ciddi değil. Hafif şekilde ağrıları bulunuyor. Maçın ikinci devresinde ise oyunumuzun üzerine koymayı başardık. Çok sayıda gol ürettik. Şansız bir süreç yaşıyoruz. Oyuncularımız sakatlanıyor. En kısa süre içerisinde sakatlanan oyuncularımızın geri dönmesini istiyoruz. Oyuncularımın iyileştikten sonra mücadeleye kaldıkları yerden devam edeceklerine inanıyorum’’ şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin yeni transferi Fred’in sakatlanmasıyla ilgili ise önümüzdeki süreçte açıklama yapılacağını ifade etti.

‘’Penaltımız Verilmedi’’

Fenerbahçe ile Pendikspor arasında oynanan maçta hakem performansı öne çıktı. Gazeteciler tarafından yöneltilen ‘’Hakemin performansını nasıl buldunuz?’’ sorusuna yanıt veren tecrübeli teknik adam şu açıklamalarda bulundu:

‘’Bizim bulduğumuz pozisyonların rakiplerimize oranla VAR uygulanmasında daha fazla süreyle incelendiğini görüyoruz. Biz, sadece kendi oyunumuza ve işimize odaklanıyoruz. Bugüne kadar oynadığımız tüm maçlardaki galibiyetlerimiz hak ederek alındı. Başkalarının nasıl galibiyet aldığıyla ilgilenmiyorum. Bu maçtan sonraki süreçte de iyi şekilde oynamaya ve kazanmaya devam edeceğiz. Bugün oynadığımız maçta penaltımız verilmedi. Penaltı verilmesi için ne olması gerekiyor? Hakemlerin tüm takımlara eşit şekilde davranmasını rica ediyorum. Bizim takımın kaydettiği goller sürekli irdeleniyor. Diğer takımların golleri için ne kadar yapılıyor? Nasıl irdeleniyor ya da aksi oluyor.’’

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsmail Kartal: ‘’Hak Ettiğimiz Galibiyetleri Alıyoruz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin