İsmail Yüksek: ‘’Takım İçinde Forma Rekabeti Var’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İsmail Yüksek, Kasımpaşa maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin üst üste kazandığı galibiyetlere dikkat çeken Yüksek, ‘’Biz galibiyetle ayrıldığımız maçların sayısını saymıyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz önemliydi, aynı şekilde devam etmeyi istiyoruz’’ dedi.

Zirve Yarışında Heyecan Artıyor

Trendyol Süper Lig’de 8’inci hafta maçları heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Sezona iyi bir açılış yapan Fenerbahçe, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil sahadan 2-0’lık skorla ayrılan sarı lacivertli ekip 3 puanı da hanesine yazmıştır oldu. Milli maçlar nedeniyle verilecek araya Süper Lig lideri olarak giren Fenerbahçe’de hem oyuncular hem de teknik ekip moral depoladı. Şampiyonluk özlemini sona erdirmek isteyen Sarı Kanarya’da maç sonu milli futbolcu İsmail Yüksek değerlendirmeler de bulundu.

‘’Bu Maç Geride Kaldı’’

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal tarafından dile getirilen ‘’galip ayrıldığımız maçların sayısını saymayı bıraktık’’ sözlerini hatırlatan İsmail Yüksek, ‘’Kasımpaşa deplasmanından galip ayrıldığımız için mutluluk duyuyoruz. Kazanma alışkanlığının oluşması bizim için önem taşıyor. Takım halinde bir bütün olduk. Bu maçı geride bırakacağız. Önümüzde A Milli Takım maçlarımız var. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ve milletimizi gururlandıracak sonuçlar almak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etmek bizim için önem taşımaktadır. Takımın başına yeni bir teknik direktör geldi. Her şeyin milli takım için iyi olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’Galibiyetler Bizim Mutlu Olmamızı Sağlıyor’’

Sarı lacivertli formayı giyen tüm oyuncuların çok çaba sarf ettiğini ve çalıştığını belirten milli futbolcu İsmail Yüksek, ‘’Takım arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyor. Hem Fred’den hem de Szymanski’den oyunla ilgili yeni şeyle öğreniyorum. Takım arkadaşlarımla sürekli iletişim halindeyiz. Nasıl daha iyi olabiliriz sorusunu üzerine sürekli konuşuyoruz. Galibiyetler aldıkça da mutluluk duyuyoruz. Bu şekilde devam etmeyi umuyorum. Hırvatistan maçında takım arkadaşım Livakovic kalede görev alacak. Onunla da sohbet ettim. Milli Takımımız da çok değerli oyuncular var. Kazanan tarafın Türkiye olmasını istiyorum’’ diye konuştu.

İsmail Yüksek: ‘’Hayallerimi Yaşıyorum’’

Fenerbahçe’nin genç yıldızı İsmail Yüksek kişisel gelişimine önem verdiğini açıkladı. Sürekli olarak oynadığı mevkiyle ilgili araştırma yaptığına dikkat çeken milli futbolcu şu açıklamalarda bulundu:

‘’Hem takım arkadaşlarımı hem de rakip oyuncuları sürekli izliyorum. Bu şekilde yeni şeyler öğrenmeye odaklanıyorum. Kötü performans sergilediğim maçlar olabiliyor. Lakin, hiçbir maçta mücadeleden kaçmıyorum. Mücadele etmeye önem veriyorum. Yeni şeyler öğrendiğim zaman onları uyguluyorum. Her zaman daha iyi şekilde oynamak için çalışmalarımı sürdürüyorum. Sarı lacivertli formayı giymek benim hayalimdi. Bu yüzden hayallerimi yaşadığım güzel bir dönemdeyim. 2 sene öncesine baktığınızda birinci ligde forma giyiyordum. Bugün ise hem Fenerbahçe formasını giyorum hem de milli takımda oynuyorum. İyi performans sergilediğim için mutluluk duyuyorum. Kötü günler hayatın kaçınılmazı. Kötü zamanlarda ise birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Yerli oyuncu kuralı bizi zorluyor. Hatalar, yerli oyuncuların üzerinden konuşuluyor. Biz, hem yerli hem de yabancı oyuncular olarak mücadeleden kaçmadan çalışıyoruz.’’

‘’Şampiyonluk İçin Mücadele Ediyoruz’’

Fenerbahçe’deki forma rekabetiyle ilgili sorulara da yanıt veren milli futbolcu Yüksek, ‘’Bu durum şampiyonluk mücadelesi için çok değerli olacaktır. Forma rekabeti var. Formayı kapmak asla ağzından almak diyebiliriz. Hem sahada mücadele edenler hem de saha kenarındakiler bir bütün halinde bulunuyor. Yedekler de forma için hazır şekilde bekliyor. Milli takımda ise Teknik Direktörü Motella ile henüz konuşmadım. Milli takım kampında görüşürüz diye düşünüyorum. Motella’yı zaten tanıyoruz. O da hem oyuncuları hem de Türkiye’deki insanların isteklerini biliyor. Galibiyetler alacağımıza inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsmail Yüksek: ‘’Takım İçinde Forma Rekabeti Var’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin