Kaan Ayhan: ‘’Galatasaray’ın Bayern Münih’e Karşı Şansı Var’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kaan Ayhan, Bayern Münih maçı öncesi gazetecilerin karşısına çıktı. Galatasaray’ın Alman devi Bayern Münih karşısında şansı olduğuna değinen milli futbolcu, ‘’Takım halinde taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak elimizden gelen en iyi performansı sergilemek istiyoruz’’ dedi.

Galatasaray, Avrupa Sahnesine Çıkacak

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmeye devam ediyor. Grup aşamasında mücadele eden sarı kırmızılı ekip, Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak olan maç için heyecan dolu geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki üçüncü maçına çıkacak olan sarı kırmızılı ekip, taraftarının da desteğini arkasına alarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçında İngiliz devi Manchester United’i deplasmanda mağlup etmişti.

Kaan Ayhan: ‘’Takımın Parçası Olmaktan Mutluyum’’

24 Ekim Salı günü saat 19:45’te başlayacak olan maçın hakemliğini ise İtalya’dan Davide Massa üstlenecek. Dünyanın dört bir yanındaki futbol severlerin ekrana kilitleneceği heyecan dolu maç öncesi, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kaan Ayhan önemli açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu Kaan Ayhan maçla ilgili şunları söyledi:

‘’Bayern Münih maçının kolay geçmeyeceğinin farkındayız. Zaten, Şampiyonlar Ligi arenasında kolay olarak değerlendirilebilecek bir maç bulunmuyor. Biz, takım halinde her zaman olduğu gibi kazanma motivasyonu ile sahaya çıkacağız. Maç skorlarıyla ilgili önemli detaylar var. Rakibimiz, en ufak bir hatayı bile cezalandırabilir. Biz, rakibimizi hata yapmaya zorlayabilirsek kazanma şansımız bulunuyor. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak en iyi şekilde performans sergilemek ve güzel bir maç çıkarmak istiyoruz.’’

‘’Farklı Rollerde Oynayabilirim’’

Galatasaray’ın ve A Milli Takımın yıldız futbolcusu Kaan Ayhan, farklı rollerde oynayabileceğini belitti. Görev aldığı farklı pozisyonların kendisi için sorun olmadığını ifade eden yıldız futbolcu, ‘’Geçen sezonda takımdaki oyuncu kalitemiz yüksekti. Bu sezon ise kalitenin daha yükseğe çıktığını görüyoruz. Her oyuncunun farklı pozisyonlarda en iyi şekilde performans göstermesi gerekiyor. Böyle bir ortamımız var. Galatasaray forması giydiğim için mutluluk duyuyorum. Hocamızın takdiri ile son oynadığımız maçlarda ilk 11’de görev aldım. Hocamı da performansımdan dolayı mutlu olduğunu umuyorum. Hem stoper olarak hem orta saha hattında görev alabilirim. Hangi mevkide oynarsam oynayayım her zaman performansımın üstüne koymaya çalışıyorum. Bu yüzden farklı mevkilerde oynamak benim için fark etmiyor. Zaten, transfer edilmemde de bu faktör etkili olmuştu. Takım içerisinde rekabet en üst seviyede bulunuyor. Bu rekabetin bir parçası da benim’’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaan Ayhan: ‘’Galatasaray’ın Bayern Münih’e Karşı Şansı Var’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin