Karabük’te Yoğun Kar Yağışı Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabük’te erken saatlerde başlayan kar yağışı şiddetini artırdı. Gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle başta D-100 karayolu beyazlara büründü. Karayollarına bağlı ekipler tarafından yol temizleme çalışmaları başlatıldı.

Karabük Beyazlara Büründü

Karabük’te gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 30 santime ulaştığı açıklandı. Başta D-100 karayolu olmak üzere Bartın’a doğru ilerleyen karayolunda yoğun kar yağışının etkileri hissedildi. 1030 rakımlı olduğu tespit edilen Ahmet Usta Geçidi’nde kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Keltepe Kayak Merkezi ise kar yağışının sevinçle karşılandığı nokta oldu. Kayakçıların 30 santima ulaşan kar kalınlığını fırsat bilerek bistlere çıktığı öğrenildi.

 

Karayollarına bağlı ekipler ise vatandaşların kar nedeniyle sorun yaşamaması için yoğun bir çalışma başlattı. Bir yandan kar küreme çalışmaları devam ederken diğer yandan da tuzlama işlemi yapıldı. Yetkililer vatandaşların trafikte dikkatli olması ve kontrollü şekilde ilerlemesi noktasında uyarılarda bulundu. Trafik şubeye bağlı ekiplerin D-100 karayolunda kontrol noktaları oluşturarak güvenliği sağladığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabük’te Yoğun Kar Yağışı Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin