Kayserispor’da Kan Kaybı Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor, Süper Lig’in 21’inci haftasını da mağlubiyetle kapattı. Sarı kırmızılı ekip lig sonuncusu İstanbulspor karşısında 1-0’lik skorla yenildi. Üst üste mağlubiyetler alan Anadolu temsilcisinde moraller bozuldu. Başkanvekili Nurettin Açıkalın tarafından gazetecilere yapılan açıklamada yeni bir çıkış yakalamak için çalışmalara başlayacakları belirtildi.

Kayserispor’da Mağlubiyetler Can Sıktı

Süper Lig’in 21’inci haftasında maçlar tamamlandı. Kayserispor, lig sonuncusu İstanbulspor ile oynadığı maçtan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Sarı kırmızılı ekibin taraftarı önünde aldığı mağlubiyet morallerin bozulmasına neden oldu. 1-0’lik skorla sahadan ayrılan Anadolu temsilcisinde Başkan Ali Çamlı ve yönetimi eleştirilerin hedefinde yer aldı.

‘’Yeniden Ayağa Kalkacağız’’

Sahaya mutlak galibiyet için çıktıklarını ifade eden Başkanvekili Nurettin Açıkalın, ‘’Üst üste mağlubiyetler almamız canımızın sıkılmasına neden oluyor. Biz de daha farklı olmasını istiyorduk. Bu maça sadece galibiyet için çıkmıştık. Lakin, bizim de anlam veremediğimiz durumlar yaşanıyor. Oyuncuların performanslarındaki düşüşün farkındayız. Teknik Direktörümüz ve ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Aynı ekip ve oyuncularla iyi sonuçlar almıştık. Bu maçta da galibiyet alarak yeniden ayağa kalkacağımızı düşünüyorduk. Şu aşamada moralimiz bozuk olmasına rağmen bu maçı geride bırakacağız. Önümüzdeki maçlara çok daha iyi hazırlanarak galibiyetler almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Taraftarımızın yaşadığı hayal kırıklığını anlıyorum, ama bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Rakibimizi galibiyetinden dolayı kutluyoruz. Biz de en kısa zamanda toparlanacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayserispor’da Kan Kaybı Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin