Nevşehir’de Gazeteciler ‘’Cumhuriyet Nöbeti’’ Tuttu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Cumhuriyet Nöbeti etkinliği düzenlendi. Gazeteciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir araya gelerek ateş yaktı, Cumhuriyet’in 2’nci yüzyılını kutladı.

Cumhuriyet Nöbeti Ateşi Yakıldı

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne bağlı gazeteciler Cumhuriyet Nöbeti için bir araya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de katkı sağladığı etkinlik Göreme de gerçekleştirildi. Nevşehir’in farklı ilçelerinde görev yapan gazeteciler ve ailelerini buluşturan etkinlikte ateş yakıldı, türküler söylendi. 10’uncu Yıl Marşı gazeteciler ve aileleri tarafından tek bir ağızdan seslendirildi.

Gün Doğumuna Kadar Nöbet Devam Edecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kamp ateşi yakarak kutladıklarını belirten Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, ‘’Kapadokya, ülkemizin en önemli bölgelerinden birisidir. Biz de bu bölgede çalışan gazetecileri bir araya gelerek Cumhuriyet Nöbeti tutmaya ve kamp ateşi yakmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti’nin birer vatandaşı olarak gün batımından gün doğumuna kadar nöbet tutacağız. Yerel medya çalışanları olarak Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşaması için mücadele edeceğiz. Milli Mücadele’nin başlamasında da yerel basın etkili oldu. Cumhuriyet’in 2’nci yüzyılını kutlamanın verdiği onuru ve mutluluğu birlikte yaşıyoruz’’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nevşehir’de Gazeteciler ‘’Cumhuriyet Nöbeti’’ Tuttu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin