Ozan Tufan: ‘’Premier Lig’e Çıkma Hayali Kuruyoruz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hull City ve Milli Takımı’nda yıldız futbolcusu Ozan Tufan gelecekle ilgili hedeflerini açıkladı. Ozan Tufan, ‘’Hull City ile bir üst lig olan Premier Lig’e çıkma hayali kuruyor, çok çalışıyoruz’’ dedi.

Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City kulübünde forma giyen Ozan Tufan kariyer hedefleriyle ilgili açıklamalar yaptı. İngiltere’deki Championship’te mücadele eden milli futbolcu, ‘’Hull City forması giymekten dolayı mutluyum. Fenerbahçe çatısı altında 7 sezon iyi işler yapma gayreti gösterdim. Acun Ilıcalı’nın ve hocamızın tercihiyle Hull City kulübüne transfer oldum. Süreç kolay olmadı ama hızlı şekilde uyum sağladım. Bu yüzden şu an mutluyum’’ diye konuştu.

‘’Avrupa’da Bu Noktaya Gelmek Kolay Değil’’

Avrupa ve Türkiye arasındaki futbol ikliminin farklılıklarından söz eden Ozan Tufan, ‘’ Avrupa seviyesinde futbol oynamak hem kolay değil, hem de bu seviyeye ulaşmak önemli. Ben de fiziksel ve psikolojik olarak Avrupa seviyesinde olduğumu düşünüyorum. Avrupa’da Türkiye’den farklı ağır idmanlar yapılıyor. İdman sürecinin en önemli şey olduğu kanaatindeyim. Hull City’de kariyerimde en çok gol attığım sezonu yaşadım. Türkiye’de aynı seviyeye ulaşmış olsaydım kalıcı olabilirdim. İngiltere’de futbol anlayışı tempolu. Fiziksel özelliklerin daha yüksek olduğu bir ligde oynamak keyif verici. Hem aklım hem de kafam rahat şekilde her şeyimi vererek oynamaya çalışıyorum’’ şeklinde konuştu.

Ozan Tufan: ‘’Hedefimize Ulaşmak İçin Çalışıyoruz’’

Hull City kulübü ile bir üst lige çıkmak istediklerini ifade eden Ozan Tufan, ‘’Acun Ilıcalı ile Premier Lig’e çıkma hayalinde ona destek vermemi istedi. Biz de çok çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi. Milli futbolcu açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Hull City takımı olarak öncelikli hedefimiz Premier Lig’de mücadele etmek. Play-Off’lara çıkmak istiyoruz. Hedefimize ulaşma hayali kuruyoruz. Premier Lig’de mücadele etme deneyimini yaşamak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon kariyerimde en çok gol attığım dönemdi. Bu yüzden Hull City taraftarları tezahüratlarda bulunmaya başladı. Bu tezahüratları sahada ne yaparsam söylüyorlar. Bu da saha içinde aktif kalmamı sağlıyor. İngiltere’de nadir olarak yaşanan, hatta Hull City’de ilk kez olan bir durumu yaşamaktayız. Taraftarlarımız her maçımızda stadı doldurmaya devam ediyor. Biz de onlara sezon sonunda hediye vermeyi arzu ediyoruz.’’

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ozan Tufan: ‘’Premier Lig’e Çıkma Hayali Kuruyoruz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin