Trabzonspor’da Üst Üste Mağlubiyetler Moral Bozdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, ezeli rakibi Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. Bordo mavili ekip sahadan mağlubiyetle ayrılırken, oyuncuların performansı eleştiri konusu oldu.

Trabzonspor’da Kötü Gidişat

Süper Lig’in 22’nci haftası Karadeniz derbisine ev sahipliği yaptı. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan maça Çaykur Rizespor ev sahipliği yaptı. Ümit Öztürk’ün hakemliğini üstlendiği maçta bordo mavili ekip 1-0’lik skorla mağlup oldu. Karadeniz derbisinin tek golünü ise 78. dakika da Varesanovic kaydetti. Heyecan dolu anlara sahne olan maçta Çaykur Rizespor forması giyen Eray, Emirhan ve Varesanovic sarı kart gördü. Trabzonspor’da ise Benkovic sarı kart gören oyuncular arasında yer aldı.

 

Maça iyi bir başlangıç yapan bordo mavili ekip üst üste ataklara rağmen golü bulamadı. İlk yarıda gol sesinin çıkmadığı Karadeniz derbisinde eşitlik 78. Dakika da bozuldu. Sol kanattan atılan uzun pasla kontra atağa kalkan ev sahibi takım golsüz eşitsizliği bozdu. Maçın son anına kadar gol arayan bordo mavili ekip ağları havalandıramadı. Galatasaray maçının ardından Çaykur Rizespor deplasmanından da puan alamadan ayrılan bordo mavili ekipte moraller bozuldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’da Üst Üste Mağlubiyetler Moral Bozdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin