Tuzla’da motosiklet kazası 2 yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

  

Tuzla‘da cadde üzerinde seyir halinde hızla ilerleyen motosiklet, karşı yönden gelerek ‘U’ dönüşü yapmak isteyen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinden savrulan 2 kadın havaya fırlayarak yaralandı. Kaza anı, yakınlarda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, Tuzla‘da 23 Aralık Cumartesi akşamı, saat 20.00 civarında, Aydınlı Mahallesi, Gürpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre; caddede üzerinde seyir halinde hızla giden motosiklet, karşı yönden gelerek ‘U’ dönüşü yapmak isteyen otomobile çarptı. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kadın havaya savrularak yaralandı. Durumu gören vatandaşlar kazayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılara ilk müdahaleler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralı 2 kadın, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.  

Görüntülerde, seyir halinde ilerleyen motosikletin, ‘U’ dönüşü yapan karşı yönden gelen otomobile çarptığı, motosiklette bulunan 2 kadının çarpmanın etkisiyle havaya savrularak düştüğü görülüyor.  

 

“ÖNLEM ALINMASI İÇİN HER YERE BAŞVURDUK”

Sait Tokçuoğlu, “Sürekli burada kaza oluyor. Önlem alınması için her yere başvurduk. Buradan öğrenciler de geçiyor. Bir gün bir çocuğa araç çarpıp bir şey olmasından korkuyoruz. Burada ışık ve set olmadığı için insanlar bir anda ‘U’ dönüşü yapıyor. Karşıdan gelen motosiklet de aracı fark etmiyor. 2 kadın vurunca aracın üzerine fırladılar” diye konuştu. 

 

Barış Kilikli ise, “Bir kaza sesi duydum. Burada alışık olduğumuz sesler. Bir çözüm bulunmasını istiyorum. Her gün birine bir şey olacak diye düşünmekten yorulduk. Çok ağır bir kazaydı. Motorun halini gördüm. Araca çarpıp takla atmışlar öne doğru. Kasis, trafik ışığı, yaya geçidi, artık bir önlem alınmasını istiyoruz” dedi. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tuzla’da motosiklet kazası 2 yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin