Bağcılar’da Çöp Kamyonu Korku Saçtı: 7 Otomobil Hasar Gördü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki çöp kamyonu dehşet dolu anlara neden oldu. Çöp kamyonunun freninin boşaldığını belirten şoför, araçtan atlayarak canını kurtardı. Çöp kamyonu ise yolu üzerindeki 7 otomobile çarparak maddi hasara neden oldu.

Freni Boşaldığı İçin Durdurulamadı

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Yıldıztepe Mahallesi’nin 566. Sokağı’nda çöp kamyonu nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Öğlen saat 16:00 civarında meydana gelen olayda çöp kamyonu sürücüsü Mustafa Yaşar, aracın frenlerinin tutmadığını fark etti. Mustafa Yaşar’ın canını kurtarmak için öp kamyonundan dışarı atladığı görüldü. Sürücüsü kalmayan çöp kamyonu ise 566. Sokak’ta park edilmiş halde bulunan otomobillere çarparak ilerledi. 7 otomobilde ağır maddi hasarın oluştuğu tespit edildi. Sürücüsü olmayan çöp kamyonundan kaçmak isteyen vatandaşlar ise panik ve endişeye kapıldı.

Bağcılar’da Çöp Kamyonu Faciası

Sürücüsü olmayan ve freni tutmadığı ileri sürülen çöp kamyonu park halinde bulunan 7 araca çarptıktan sonra durabildi. Çöp kamyonu sürücüsü Mustafa Yaşar ise araçtan atladığı için yaralandı. Çöp kamyonunun dehşet saçtığı anlara tanıklık eden vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi arandı. Polis ekipleri ile birlikte sağlık personeli olay yerine intikal etti. Polis, ağır hasar alan otomobillerde inceleme yaparak işlem başlattı. Çöp kamyonu sürücüsü Mustafa Yaşar sağlık personeli tarafından hastaneye götürülürken; kazayla ilgili hakkında işlem başlatılacağı açıklandı.

‘’Hava Kötü Olduğu İçin Çocuklar Sokakta Değildi’’

Bağcılar‘daki Yıldıztepe Mahallesi’nin 566. Sokağı’nda esnaf olan ve kaza anına tanıklık eden vatandaşlar olayla ilgili şunları söyledi: ‘’Çöp kamyonunun sesini duydum. Kamyon sürücüsünün kendini dışarı attığını görünce çok şaşırdım. Sürücü atladıktan sonra çöp kamyonu hemen yan tarafta bulunan beyaz renkteki ticari araca vurdu. Gürültü çok fazlaydı. Çöp kamyonu duracak gibi görünmüyordu. Önüne çıkan tüm araçlara teker teker vurdu geçti. En sonunda önü kapandığı için durabildi. Hava kötü olduğu için çocuklar sokakta oynamıyordu. Yoksa bu kaza çok büyük bir faciaya dönüşürdü. Kamyon sürücüsü sert şekilde düştü. Hem kolu hem de bacağının kırık olduğunu düşünüyorum. Yaraları kötü görünüyordu. Sokaktaki diğer insanlarda kamyonun önünden çekilmek için sağa sola doğru koştu da yaralanan veya ölen olmadı. Çok ucuz atlatıldı.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağcılar’da Çöp Kamyonu Korku Saçtı: 7 Otomobil Hasar Gördü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin