Servet Çetin, Sivasspor’un Transferdeki Önceliğini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sivasspor’un eksik mevkilere oyuncu transferi edeceğini belirten Çetin, ‘’Hem transfer çalışmalarına hem de idmanlara odaklanmış durumdayız’’ dedi.

Demir Grup Sivasspor, kulüp tesislerinde 2023-24 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Taraftarın ve basının da takip ettiği 2’ncü gün idman çalışmalarının ardından gazetecilerin karşısına çıkan Teknik Direktör Servet Çetin merak edilen sorulara yanıt verdi. Sivasspor’un antrenman çalışmalarına geç başladığını hatırlatan Çetin, ‘’Geç başladık ama telafi etmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sıkıntı yaşamıyoruz, aksine iyi şekilde çalışmalarımız sürüyor. Transferlere ve idmanlara odaklanmış durumdayız. Erzurum kampı öncesinde takımımızın belirli bir noktaya ulaşması için çalışmaktayız’’ diye konuştu.

‘’Yeni Transferler İçin Sürekli Çalışma Halindeyiz’’

Demir Grup Sivasspor’un transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Teknik Direktör Servet Çetin, ‘’Ekibimizle birlikte idmanlar sona erer ermez çalışmalara başlıyoruz. Oyuncu havuzu dar olduğu için her kulüpte o oyuncuyu transfer etmeyi istiyor. Bizim durumumuz da aynen bu şekilde ilerliyor. Takımıza dahil edeceğimiz iyi futbolcuları bulmaya çalışıyoruz. Net bir durum yok. Teknik ekibin beğendiği futbolcular var. Lakin, kulübün finansal durumu ve oyuncunun tercihleri gibi sorunlar da ortaya çıkıyor. Takımdan ayrılması planlanan oyuncularla ilgili net bir karar alınmadı. Yatabare gibi sözleşmesi sona eren futbolcularımız var. Ahmet Musa’nın sözleşmesi devam ediyor. Diğer sözleşmeli oyuncularımız da kampa katıldı, eksiğimiz yok. Şimdilik takımdan gönderilecek futbolcumuz bulunmuyor. İlerleyen dönem de yeni gelişmeler olursa açıklarız’’ ifadelerini kullandı.

Servet Çetin: ‘’Genç Oyuncuları Değerlendirmeliyiz’’

Demir Grup Sivasspor’un transfer dönemindeki önceliğinin eksik mevkileri doldurmak olduğunu belirten Teknik Direktör Çetin, ‘’Özellikle 6 ve 8 numara için futbolcuları inceliyoruz. Hem forvet hem de stoper mevkilerine transfer yapacağız’’ dedi. Servet Çetin açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Forvet ve stoper bölgesinde eksik olduğumuz açıkça ortada. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte takviye de bulunacağımız mevkiler için oyuncu arayışımız devam ediyor. İlk hedefimiz eksik alanları doldurmak olacak. Sivasspor altyapısındaki futbolcularımız da takım idmanına bizimle birlikte katılıyor. Genç futbolcuları da değerlendirmeye alacak, maçlarda forma şansı tanıyacağız. Genç futbolcuların fiziksel olarak eksiklikleri var. Bu eksiklikleri gidermek için çalışmalarımız sürüyor. Yetenek açısından ise çok iyi olduklarını söyleyebilirim. Formayı hak edene ve takımla birlikte oynama kapasitesine sahip olana forma vereceğiz.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Servet Çetin, Sivasspor’un Transferdeki Önceliğini Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin