İzmir’de Kaçak Silahlar Ele Geçirildi: 4 Kişi Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından kaçak silah satışı yaptığı belirlenen kişilere operasyon düzenlendi. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve nakit para ele geçirildi. Operasyon sonucu 5 şüpheli gözaltına alınırken, 4 kişi ise tutuklandı.

Kaçak Silah Satışı Engellendi

İzmir’in Konak ilçesindeki polis ekipleri ihbar üzerine kaçak silah satışı yapan kişileri teknik ve fiziksel takibe aldı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği’ndeki ekiplerin bir süredir takip ettiği şüphelilerle ilgili delil toplama işlemi tamamlandı. Polis ekipleri şüphelilerin konakladığı adreslere eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucu 5 şüpheliye gözaltı işlemi uygulandı.

Eş Zamanlı Baskın Yapıldı

Kaçak şekilde silah satışı yaptığı tespit edilen şüphelilerin aynı zamanda mühimmat ve silah üretimi de yaptığı belirlendi. Operasyon sonucunda ruhsatsız silahlar ele geçirildi. 8 adet tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 7 adet farklı boyut ve şekillerde fişek, 11 adet kartuş ile birlikte silah yapımı için gerekli olan torna malzemeleriy yakalandı. Ayrıca, silah üretimi için gerekli olan demir boru da bulundu. Şüphelilerin adreslerindeki aramada kaçak şekilde silah satışı yapılması ile kazanılan 186 bin TL’ye de el konuldu. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 5 şüphelinin ifadeleri alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4 kişinin tutuklanmasına karar verildi. 1 kişinin ise mahkeme tarafından serbest bırakıldığı açıklandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Kaçak Silahlar Ele Geçirildi: 4 Kişi Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin