Kanlı Düğünde 2 Ölü 1 Yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ta 2 kişinin ölümü ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kanlı düğün ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Düğündeki silahlı kavganın zanlısı savcılığa ifade verdi. Can havliyle ateş açtığını belirten şüpheli Bekir Sakarya, ‘’Kız kardeşim hakkında küfür ettiler. Bu yüzden kavga çıktı. Silahı ateşlemem reflekslerim yüzünden oldu. Bilerek yapmadım’’ dedi.

 

Düğün Kana Bulundu

Sivas’ın Yıldızeli ilçesindeki Aşağıçakmak köyündeki düğün silahlı kavga nedeniyle kana bulandı. Dün akşam saat 20:00 civarında meydana gelen olayda Bekir Sakarya tarafından Mustafa Boyraz ve İbrahim Çelebi vuruldu. 2 kişinin öldüğü kanlı düğünde dehşet dolu anlar yaşandı. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Bekir Sakarya, yoğun güvenlik önlemleri altında Adliye’ye getirildi. Savcı karşısına çıkan sanığın ifadesi ortaya çıktı. Bekir Sakarya, 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayın kız kardeşine küfür etmeleri nedeniyle başladığını; bilerek öldürmediğini, can havliyle silahına sarıldığını ileri sürdü.

Kanlı Düğünde Dehşet Anları

Aşağıçakmak Köyü’ndeki bir düğüne katılan Bekir Sakarya, Mustafa Boyraz ve İbrahim Çelebi ile tartıştı. Tartışmanın sebebi, Bekir Sakaryar’nın kız kardeşlerine sarkıntılık ettiklerini düşünmesi oldu. Sözlü tartışma kısa zaman içerisinde büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. İbrahim Çelebi tarafından kavga esnasında beylik silahı ateşlendi. Bunun üzerine Bekir Sakarya’nın da kendi silahını çıkararak ateş açmaya başladığı öğrenildi. Silahlı çatışma sonucu İbrahim Çelebi ve Mustafa Poyraz vuruldu.

Sadece Düğüne Gitmişti

Taraftar arasındaki kavgayla ilgisi bulunmayan, sadece düğünde misafir olarak bulunan Zekeriya Çakmak’ın da yaralandığı öğrenildi. İbrahim Çelebi vücuduna aldığı kurşunla düğünün olduğu alanda hayatını kaybetti. Mustafa Poyraz ve düğün misafiri Zekeriya Çakmak ise Sivas Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. . Sağlık personelinin tüm çabalarına rağmen Zekeriya Çakmak hayata tutunamadı. Kavganın taraftarların Mustafa Poyraz ise ağır yaralı olmasından dolayı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmesine karar verildi. Mustafa Poyraz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Jasat Tarafından Yakalandı

İki kişinin ölümü ile sonuçlanan kavganın ardından şüpheli Bekir Sakarya’nın JASAT’a bağlı ekipler tarafından yakalandığı açıklandı. Jandarma merkezindeki işlemleri tamamlanan Bekir Sakarya, savcıya ifade vermek üzere Sivas Adliyesi’ne götürüldü. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı transfer sürecinde şüpheli Bekir Sakarya’ya kurşun geçirmez yelek ve kask takıldı. 2 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı kanlı düğünün şüphelisi Bekir Sakarya, savcılıkta verdiği ifade de ‘’can havliyle silahıma sarıldım’’ dedi.

‘’Can Havliyle Ateş Ettim’’

Sivas Adliyesi’nde ifade veren Bekir Sakarya’nın kanlı düğün hakkında şunları söylediği öğrenildi: ‘’Kavga, İbrahim Çelebi ile birlikte Mustafa Boyraz’ın bana laf atmasıyla başladı. İbrahim Poyraz kavga esnasında bana ateş etti. Kendimi korumaya almak için ben de karşı ateş açtım. Ateş ederken İbrahim Poyraz’ı vurma niyetim yoktu. Hedef alarak ateş etmedim. Can havliyle ve kendimi koruma refleksiyle ateş ettim. Ateş ederken bir noktadan sonra hedef gözetmedim. Zekeriya Çakmak ile kavga etmedim. Onun bulunduğu yere ateş açmadım. Hem Mustafa Poyraz’ın hem de İbrahim Çelebi’nin kız kardeşimle adı çıkmıştı. Gurur ve onurumu kıracak şekilde güldüler. Kız kardeşime küfür ettiler. Bu yüzden kavga ettik.’’

 

2 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı olayın faili Bekir Sakarya savcılıktaki ifade işleminin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıktı. Mahkeme, Bekir Sakarya’nın  tutuklanmasına karar verdi. Sivas E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cezasını çekmesi için nakil işlemi gerçekleştirildi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi’nin otopsisi tamamlandı. Kanlı düğünde hayatını kaybeden İbrahim Çelebi ile Zekeriya Çakmak’ın cansız bedenleri cenaze işlemleri için ailelerine verildi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanlı Düğünde 2 Ölü 1 Yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin