Minibüsler Çarpıştı 1 Ağır 6 Yaralı Hastaneye

Trajediye dönüşen bir kaza sonucunda, minibüsler çarpıştı ve maalesef 1 kişi ağır, 6 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trajediye dönüşen bir kaza sonucunda, minibüsler çarpıştı ve maalesef 1 kişi ağır, 6 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kayseri’de, iki minibüsü çarpıştı. Bu amansız kazada, 1’i ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Olay mahalline hemen sağlık ekipleri sevk edildi.

İki minibüsün çarpıştığı kaza, saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Tavlusun Mahallesi Gaffar Okkan Bulvarı’nda meydana gelen kaza görenlerin yüreğine korku saldı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kazaya karışan araçlar Zeki Suseven idaresindeki 38 AEC 317 plakalı minibüs ve Mustafa Yılmaz yönetimindeki 31 ZE 080 plakalı minibüs olarak kayıtlara geçti.

Bu amansız kazada 6 kişi yara aldı. Kazada araçlarda bulunan 6 kişiden biri kazadan ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ekipleri de dahil oldu. Kazada yara olan 6 kişi, ambulanslarla en yakın çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu sağlık ekipleri tarafından bildirildi.

Vahim Kazada Can Kaybının Olmaması Yüreklere Su Serpti

Olay yerine gelen ekipler yaralılara müdahale etti. Bir kişinin ağır yaralı olduğu bilgisini alan ekipler olay yerine hızlı şekilde ulaştı. En yakın hastaneye sevk eden yaralıların yakınları hastaneye akın etti.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan açıklamada kaza yerinde hayatını kaybeden kimsenin olmadığı bildirildi. Kazayı hafif şekilde atlatan 5 kişi ile ağır şekilde atlatan bir kişinin tedavileri olay mahalline en yakın hastanede devam ediyor.

(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minibüsler Çarpıştı 1 Ağır 6 Yaralı Hastaneye

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin