Tokat’ta Çocuklar Yüzünden Başlayan Kavga Kanlı Bitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ın Erbaa ilçesinde çocukların kavgası ile başlayan husumet  cinayetle sona erdi. Tekstil atölyesinde çalışan Hüseyin N. tarafından Fevzi Paşa Mahallesi’nin Muhtarı Duran Keleş silahla vuruldu. Ağır yaralanan mahalle muhtarı Duran Keleş tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Olay yerinden kaçan Hüseyin N. ise JASAT tarafından yakalandı.

Tokat’ta Mahalle Muhtarı Öldürüldü

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki Tanoba belgesinde cinayet işlendi. Erbaa ilçesine 18 kilometre mesafede bulunan belde de meydana gelen cinayetin, çocuklarının kavgası sonucu husumetli olan iki kişi arasında öğrenildi. Tanoba beldesinde bulunan tekstil atölyesinde çalışan Hüseyin N., Fevzi Paşa Mahallesi’nin Muhtarı Duran Keleş silahla vurarak öldürdü. 35 yaşındaki Hüseyin N. ile Duran Keleş arasında husumet bulunduğu öğrenildi. Hüseyin N. ile Duran Keleş’in çocuklarının aynı okulda eğitim gördüğü ve aralarındaki kavganın ailelerine yayılması nedeniyle husumetli olduğu belirlendi.

Çay Ocağı’nda Hayatını Kaybetti

Fevzi Paşa Mahallesi’nin Muhtarı Duran Keleş aynı zamanda berber dükkanı işletmeciliği yapıyordu. Tekstil atölyesinde çalışan Hüseyin N. ile berber dükkanının önündeki alanda tartışma yaşadı. Hüseyin N. ile Duran Keleş arasındaki sözlü tartışma beldeki çay ocağında da devam etti. Hüseyin N.’nin yanında taşıdığı beylik tabancayı çıkararak Duran Keleş’e ateş ettiği öğrenildi. 5 el ateş eden Hüseyin N., 49 yaşındaki Duran Keleş’in ağır şekilde yaralanmasına neden oldu. Çay ocağındaki vatandaşlar tarafından jandarma ekiplerine bilgi verildi. Sağlık personeli de olay yerine intikal ederek yaralı Duran Keleş’e ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Acil kodu ile  Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan mahalle muhtarı doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.

 

JASAT Devreye Girdi

Tokat’ta Fevzi Paşa Mahallesi’nin Muhtarı Duran Keleş’e 5 el ateş açarak hayatını kaybetmesine neden olan Hüseyin N. ise olay yerinen kaçtı. Hüseyin N.’nin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri devreye girdi. Taroba beldesinin kırsal bölgesindeki ormanlık alana saklanan tekstil atölyesi çalışanı Hüseyin N. arama çalışmalarının sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. JASAT ekipleri cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Mahalle muhtarının cansız bedeni ise morga kaldırıldı. Duran Keleş’in yakınları vefat ettiği haberini öğrendiğinde sinir krizi geçirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tokat’ta Çocuklar Yüzünden Başlayan Kavga Kanlı Bitti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin