Askere Ateş Açtı: 1 Astsubay Şehit Oldu, 1 Teğmen ve 1 Astsubay Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonu kanlı bitti. Uyuşturucu satıcısı ve imalatçısı olduğu düşünülen şahıs, askere ateş açtı. 1 astsubay olay yerinde hayatını kaybederken; 1’i teğmen 1’i astsubay olan 2 asker yaralandı. Jandarma ekipleri şüpheliyi yakaladı.

Uyuşturucu Satıcısı Dehşet Saçtı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ihbar üzerine uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Osmaniye’nin Fakıuşağı Mahallesi’ndeki 45012 nolu sokakta bulunan Adil D.’nin evine baskın yapıldı. Asil D.’nin uyuşturucu imal ettiği ve ticaretini yaptığı tespit edilmişti. Jandarma ekiplerinin evine geldiğini gören Adil D. ise tüm uyarılara rağmen teslim olmayı reddederek askerlerin üzerine ateş açtı.

Astsubay Hasan Bozkurt Olay Yerinde Can Verdi

Uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen Adil D. jandarma ekiplerine ateş etti. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Baysal ve Teğmen Şule Erdoğdu’nun Adil D.’nin ilk ateşinin ardından yaralandığı belirlendi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı askerleri Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen; Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt hayatını kaybetti. Hataylı astsubay Hasan Bozkurt’un 3 çocuk babası ve evli olduğu açıklandı. Teğmen Şule Erdoğdu ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Baysal’ın ise tedavileri devam ediyor. Yaralanan teğmen ve astsubayın hayati tehlikesinin olmadığı ve sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı

Osmaniye’de jandarma ekiplerine ateş açan ve 1 askerin şehit olmasına neden olan Adil D.’nin ise yakalandığı açıklandı. Osmaniye Jandarma Komutanlığı’na sevk edilen Adil D.’nin yarın yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 1 askerin şehit olduğu olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Acımız büyük ifadesini kullanan Bakan Yerlikaya olayla ilgili bilgi verdi. Şehit Hasan Bozkurt’un başta ailesi olmak üzere jandarma ve milletimize baş sağlığı dileğinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Askere Ateş Açtı: 1 Astsubay Şehit Oldu, 1 Teğmen ve 1 Astsubay Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin