Boşanma Sürecindeydi! Kalbinden Bıçaklayarak Canına Kıydı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Mehmet Yavlak (32) adlı kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi Sümeyye Yavlak’ı (28) kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay, Yeni Emek Mahallesi’nde bulunan bir zincir markette gerçekleşti. Esnaflık yapan Mehmet Yavlak ile eşi Sümeyye Yavlak arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu.

Tartışma Yaşadı Durmadı Tekrar Geldi

Olayın yaşandığı gün, çift arasında sabah saatlerinde bir tartışma daha meydana geldi. Bu tartışmanın ardından akşam saatlerinde Mehmet Yavlak, eşinin çalıştığı zincir markete geldi. Market içerisine giren Yavlak, eşini bıçakla kovalamaya başladı. Bu durum, Sümeyye Yavlak ve market çalışanları arasında büyük bir korkuya neden oldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren kadın ve çalışanlar, polis ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladılar.

Polis Ekibi Olay Yerine Sevk Edildi

İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Sümeyye Yavlak, kendisini depoya kilitledi ancak Mehmet Yavlak, deponun kapısını kırarak içeri girdi. Eşi Sümeyye Yavlak’ı defalarca kalbinden bıçakladıktan sonra Mehmet Yavlak, olay yerinden elinde bıçakla kaçtı. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde Sümeyye Yavlak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, cinayet zanlısını yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Boşanma aşamasındaydılar
Boşanma aşamasındaydılar

Ailesi Sinir Krizi Geçirdi Yaşananlara İnanamadı

Olayın ardından Sümeyye Yavlak’ın ailesi büyük bir üzüntü ve şok içindeydi. Kayınvalidesi Emel Yavlak, olay yerine gelerek gözyaşları içerisinde feryat etti. Sümeyye Yavlak’ın Isparta’dan gelen kız kardeşi ise zincir markete gelerek sinir krizi geçirdi. Kardeşinin nerede olduğunu sorgulayarak feryat eden kız kardeşi, güçlükle sakinleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boşanma Sürecindeydi! Kalbinden Bıçaklayarak Canına Kıydı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin