Cedric Bakambu: ‘’Okan Hoca Çağırdığında Hazır Olacağım’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Cedric Bakambu, Pendikspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray takımının çok iyi futbolculara sahip olduğunun altını çizen Bakambu, ‘’Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bana ne zaman görev verirse hazır durumda olacağım. Bireysel olarak değil, takımımız için mücadelemizi sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Cedric Bakambu’dan Takıma Övgü

Trendyol Süper Lig’in 14’üncü haftasında Pendikspor ile karşılaşan Galatasaray sahadan galibiyet ile ayrıldı. Sarı kırmızılı ekipte, ikinci devre oyuna giren Cedric Bakambu maçın kilidini açan oyuncu oldu. Yıldız futbolcu zorlu bir maçı geride bıraktıkları için memnun olduğunu ifade etti. Forvet oyuncusu olarak gol atmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bakambu, ‘’Takım halinde ilk yarıyı zor geçirdik. Maçın ikinci devresinde ise daha iyi oynamaya başladık. Yedek forvet olarak oyuna girdimde sorumluluğumun bilincindeydim. Maçın kilidini açmam gerekiyordu. Bu motivasyonla oyuna dahil oldum ve sonucunda güzel bir gol kaydettim. Bu şekilde ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor’’ şeklinde konuştu.

Galatasaray Takımında Birlik Var

Galatasaray takımının çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Cedric Bakambu, takım içerisinde rekabet olduğunu belirtti. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, ‘’Çok kaliteli ve iyi futbolculardan oluşan bir takımız. Teknik Direktörümüz Okan Buruk bana ne zaman forma şansı verirse ve göreve çağırırsa hazır olmalıyım. Takımın ve hocamızın isteklerini karşılamak için çalışıyorum. Önemli olan takımın galibiyet kazanmasıdır’’ ifadelerini kullandı.

SUPER LIG’IN 10’UNCU HAFTASINDA PENDIKSPOR ILE GALATASARAY KARSI KARSIYA GELDI. (FOTO: HUSEYIN YAVUZ / ISTANBUL, DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cedric Bakambu: ‘’Okan Hoca Çağırdığında Hazır Olacağım’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin