Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Kongresi’nin Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj Yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Kongresi‘nin 104. yıl dönümü vesilesiyle bir yazılı mesaj yayınladı. Mesajında şunları ifade etti:

“Sivas Kongresi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı büyük bir dönüm noktasıdır. Bu önemli kongre, milletimizi bir araya getirerek ülkemizin geleceği hakkında hayati kararlar alınmasını sağlamıştır. Temsilciler, yurdun her köşesinden Sivas’a gelerek Türk milletinin bir bütün olduğunu ve bağımsızlık hedefini kararlılıkla savunmuşlardır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,”Sivas Kongresi, Türk milletinin kendi kaderini belirleme hakkını vurgulayan önemli bir adım olmuştur. Bu kongre, milli birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıtmış ve bugün de milletimizin en büyük gücü olarak varlığını sürdürmektedir. Bu birlik ve dayanışma ruhu, ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe taşıma azmiyle dolu olan milletimize yol göstermektedir. Sivas Kongresi’nin 104. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Sivaslıları ve tüm vatandaşlarımızı en içten duygularımla selamlıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Kongresi’nin Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj Yayımladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin