Dur İhtarına Uymadı Ortalık Karıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa’da yaşanan trafik olayı, uygulama noktasında dur ihtarına uymayan ve ehliyetsiz bir sürücü tarafından minibüse çarpılmasıyla sonuçlandı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Mahallesi’nde akşam saatlerinde denetim gerçekleştirdi. Bu denetime, devriye ekipleri ve mahalle, çarşı bekçileri de katıldı.

Denetim Noktasında GBT Alkol Testi Uyguladı

Denetimler sırasında, 34 GAJ 609 plakalı bir otomobil, denetim noktasında yapılan Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ehliyetsiz bir sürücü, yolun sağ tarafından çıkan minibüse çarptıktan sonra durdu. Polis ekipleri, araçtan çıkarılan sürücü ve yanındakilere Genel Bilgi Taraması (GBT) ve alkol testi uyguladı.

Alkollü olduğu belirlenen sürücüye toplamda 20 bin Lira ceza kesilirken, otomobili de trafikten men edildi. Sürücü, kendini savunurken, Ehliyetim yok ama sınava girdim dedi. Bu savunma, yasal olarak kabul edilmeyen bir durumdur ve ehliyetsiz araç kullanmak ciddi trafik suçlarından biridir.

Dur ihtarına uymadı
Dur ihtarına uymadı

Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Denetimler sırasında yapılan kontrollerde, İl Göç İdaresi tarafından aranan yabancı uyruklu bir kişi de polis tarafından gözaltına alındı. Denetimler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti, böylece toplumun güvenliği ve trafik düzeni sağlanmaya çalışıldı. Bu olayın yanı sıra, Esenyurt’ta da motosikletlilere yönelik denetimler gerçekleştirildi. Bu denetimlerde, ehliyetsiz ve motosikletinin muayenesi yapılmamış olan bir sürücüye de 2 Bin Lira ceza kesildi.

Trafik kurallarına uymamanın ve ehliyetsiz araç kullanmanın ciddi sonuçları olabilir. Trafik kurallarına uymak ve sürücü belgesi gerekliliklerini yerine getirmek, herkesin güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması için önemlidir. Polis ve diğer yetkililer tarafından yapılan denetimler, trafik kurallarının uygulanmasını ve toplumun güvenliğini korumayı amaçlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dur İhtarına Uymadı Ortalık Karıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin