Edin Dzeko: ‘’Fenerbahçe’de Kupalar Kazanmak İstiyorum’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu belirten Dzeko, ‘’Şampiyon olabilmemiz için taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız’’ dedi.

Yıldız futbolcu Edin Dzeko, FB TV mikrofonlarına transfer süreci ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nü küçük yaşlardan itibaren bildiğini ifade eden Dzeko, ‘’Benim küçüklüğümde Elvir Bolic ile Elvic Baljic gibi oyuncular Fenerbahçe’de futbol oynadı. Hatta, Elvir Baljic Real Madrid kulübüne transfer oldu. Benim ülkem Bosna için Elvir Baljic’in Real Madrid transferi çok önemli ve büyük bir olaydı. Fenerbahçe kulübü Türkiye’nin en büyüğüdür. Bu yüzden transfer tekliflerini kabul ettim ve buraya geldim. Fenerbahçe’nin tarihinde çok sayıda başarı bulunuyor. Birlikte de kupa ve şampiyonluk kazanacağımızı umuyorum’’ şeklinde konuştu.

‘’Fenerbahçe’de Sıcak Karşılandım’’

Fenerbahçe’nin Bosnalı futbolcusu Edin Dzeko, ‘’Yeni bir kulübe gittiğinizde zaman içerisinde tanıma imkanı bulursunuz. Fenerbahçe’de ise ilk günden itibaren teknik direktörümüz, futbolcu arkadaşlarım ve kulüp çalışanları beni güzel ve sıcak karşıladı. Bana karşı iyi ve samimi davrandıklarını gördüm. Bu yüzden yabancılık hissetmedim, adeta evimde gibiyim. Türkçe bilmiyor olmama rağmen takım arkadaşlarım içerisinde başka dilleri konuşanlar bulunuyor. Onlarla iletişim sağlamak keyifli oldu’’ diye konuştu.

Edin Dzeko: ‘’Fenerbahçe Taraftarıyla Beraber Hareket Etmeliyiz’’

Sarı lacivertli taraftarların ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Dzeko, ‘’Şampiyonluk kupasına ulaşabilmemiz için taraftarımıza ihtiyaç duyacağız’’ dedi. Bosnalı Edin Dzeko açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Şampiyonlar Ligi final maçında Manchester City takımına karşı mağlup olduk. İstanbul’da gerçekleştirilen finali üzücü şekilde tamamladık. Türkiye’deki stadyum atmosferini yakından biliyorum. Bu yüzden o atmosferin içerisinde olmak ve yaşamak için heyecan duyuyorum. Süper Lig’in başlamasını aynı taraftarlarımız gibi ben de heyecan ve sabırsızlık içerisinde bekliyorum. Bosnalılar ve Türkler birbirinin kardeşi gibidir. Bu yüzden Türkiye’de olmak benim için mutluluk verici. Takım arkadaşlarım bana sarı lacivertli taraftarlarla ilgili bilgi verdi. Süper Lig’deki maçlarda stadyumların dolu, atmosferin ise harika olduğunu öğrendim. Başarılı olabilmemiz için Fenerbahçe camiasının birlik içerisinde olması ve aynı amaç için birlikte hareket etmesi gerektiğine inanıyorum.’’

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Edin Dzeko: ‘’Fenerbahçe’de Kupalar Kazanmak İstiyorum’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin