Ekrem İmamoğlu, Adalar’da Yeni Taksilerin Tanıtımını Yaptı

Ekrem İmamoğlu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun katıldığı törenle Adalar’da yeni taksilerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Adalar’da toplu ulaşım hizmeti, 2020 Haziran ayından itibaren Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da bulunan 40 tamamen elektrikli AdaBüs ve 85 AdaMini aracılığıyla sağlanmaktaydı. Yoğun talep üzerine, bu ay itibariyle 3+1 kişilik 50 adet AdaMini taksi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla Adalar İşletme Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İmamoğlu’na eşi Dilek İmamoğlu da eşlik etti. Tören, Taş Mektep’in önünde saat 18.30’da gerçekleştirildi. İmamoğlu, tanıtım töreninde yaptığı konuşmada AdaMini taksilerinin sayısının 2024 başında artırılacağını belirtti.

Ekrem İmamoğlu: “Adalar Bence İstanbul’un En Güzel Vitrinlerinden Bir Parça”

İmamoğlu,  Adalar’ın özel bir köşe olduğunu ve İstanbul’un en güzel vitrinlerinden biri olduğunu ifade etti. Adalara özel bir ilgilerinin olduğunu belirten İmamoğlu, ilçe belediyesi ve sivil inisiyatiflerle çalıştaylar ve ortak akıl mekanizmalarıyla birlikte adımlar attıklarını dile getirdi. Fayton işletmeciliğiyle ilgili kötü manzaraların giderilmesi için çok sayıda toplantı yapıldığını ve farklı kesimlerin görüşlerini dinlediklerini aktardı. Fayton meselesinin adalarda çözümü için atılan adımların örnek bir süreç olduğunu vurgulayan İmamoğlu, bugün yerli üretim olan AdaMini taksilerini Adalar’da hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ekrem İmamoğlu, törende ayrıca Adalar’ın simgesi haline gelmiş bir taş mektep binasının da hizmete açılacağını söyledi. Binanın önemine değinen İmamoğlu, bu yapıyı İstanbullulara kazandırmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu, Adalar’da Yeni Taksilerin Tanıtımını Yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin