Eminönü’nde yılbaşı bileti kuyruğu

Eminönü'nde yılbaşı bileti kuyruğu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eminönü'nde yılbaşı bileti kuyruğu

Yeni yıla sayılı günler kala, herkesin hayallerini süsleyen 400 milyon liralık büyük ikramiye umutları için yılbaşı biletleri satılmaya devam ediyor. Bilet almak isteyen vatandaşlar Eminönü’ndeki meşhur Nimet Abla gişesi önünde metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Saatlerce kuyrukta beklemek istemeyenler de tercihini seyyar tezgahlardan yana kullandı. Bu sene bilet fiyatları; çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılıyor. Yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Büyük ikramiye tutarı 400 milyon TL. Zengin olma hayalleri kuranlar metrelerce uzun kuyrukta saatlerce bekledi. 

Eminönü'nde yılbaşı bileti kuyruğu

“ARKADAŞIM 2 SAATTİR SIRADA BEKLİYOR”  

Milli Piyango yılbaşı bileti almak için Nimet Abla’ya gelenlerden Mehmet Baş, “Arkadaşım bilet almak için 2 saattir sıra bekliyor. Burada çok sıra var çok kalabalık. Zengin olmak istiyoruz” diye konuştu. 

“ANNEMİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİRDİM” 

Saatlerce o uzun kuyrukta beklemek istemeyen ve yılbaşı biletini seyyar tezgahtan alan Baran Hamza Karaahmetoğlu ise, “Yedi tam bilet aldım. Sadece elden satanlardan aldım, sıraya giremezdim iş yerine almıştım. Sıra çok kalabalık, sıraya girsem en az 5 – 6 saat burada olabilirdim diye düşünüyorum. Bana çıkarsa şahsen annemin hayallerini gerçekleştirirdim. Bilet benim değil patrona çıkarsa, yüzde on pay alırım inşallah” dedi. Esnaf Vahap Akarslan da “Geçen sene daha çok talep vardı, bu sene fazla talep yok, bildiğin gibi hayat şartlarına göre. Bugüne özel yoğunluk, bu sene fazla bir talep yok” diye konuştu.

Eminönü'nde yılbaşı bileti kuyruğu

ÇEYREK 100, YARIM 200, TAM BİLET 400 LİRA’DAN SATILIYOR 
 
Milli Piyango İdaresi tarafından bu yıl yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira olarak belirlendi. Tamamı dağıtım garantili olarak yapılacak çekilişte, toplam dağıtılacak ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak. Yapılacak özel çekilişin sonuçları, milli piyangonun resmi internet sayfasından da öğrenilebilecek. Milli Piyango yılbaşı bileti satış fiyatları tam 400 TL, yarım 200 TL, çeyrek 100 TL olarak satışa sunuluyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eminönü’nde yılbaşı bileti kuyruğu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin