Fenerbahçe Mali Genel Kurulu’nda Gerginlik Yaşandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe kongre üyeleri 2022 Olağan Mali Genel Kurulu’nda buluştu. Genel Kurulda üyeler arasında tartışma çıktı; Başkan Ali Koç konuşmasına ara verdi.

Fenerbahçe Kongre Üyeleri, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurulu’na katıldı. Başkan Ali Koç ve yönetiminin finansal olarak ibra edildiği genel kurulda kavga çıktı. Fenerbahçeli kongre üyeleri arasındaki tartışmalar fiziksel şiddet boyutuna ulaştı. Başkan Ali Koç’un Genel Kurul’a hitap etmek için kürsüye çıkması ile birlikte gerginlikler baş gösterdi. ‘’Taraftar İstifa ve Ali Başkan söylesene bu nasıl Fenerbahçe’’ tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçe’de Olaylı Genel Kurul

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın tüm uyarılarına rağmen tartışmalar sona ermedi. Başkan Ali Koç’un Genel Kurul’a hitaben yaptığı konuşma yarıda kesildi. Güvenlik görevlileri tarafından kongre üyeleri arasındaki tartışmalara müdahale edildi. Fiziksel kavgaya giren kongre üyeleri Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndan dışarı çıkarıldı. Kongre üyelerinin ‘’Her zaman her yerde Fenerbahçe taraftarındır’’ sloganları attığı duyuldu.

Başkan Ali Koç ve Yönetimi İbra Edildi

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kongre üyeleri arasındaki tartışmaların sona ermemesinden dolayı 15 dakika ara verilmesi kararını aldı. Başkan Ali Koç’un eleştirilerin hedefinde yer aldığı Fenerbahçe genel kurulunda yönetim oy çokluğu ile ibra edildi. Genel Kurul’da Başkan Ali Koç’un göreve geldiği günden itibaren Süper Lig şampiyonluğu kazanılamamasından dolayı üyeler sert eleştiriler de bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Mali Genel Kurulu’nda Gerginlik Yaşandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin